- Denne kroppen kommer ikke av seg selv

38-åringen avslører hvordan hun får superkroppen.

SUPERKROPP: Det har gitt resultater. 38-åringen har en fantastisk kropp. Foto: Stella Pictures
SUPERKROPP: Det har gitt resultater. 38-åringen har en fantastisk kropp. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Las Vegas»-stjernen Molly Sims (38) pryder for tiden forsiden til Shape Magazine. Der viser hun fram sin fantastiske kropp.

I intervjuet avslører Sims, som giftet seg i september, hva hun gjør for å holde kroppen i storform.

- Denne kroppen kommer ikke av seg selv. Jeg må trene mellom 60 og 90 minutter i hvert fall fem dager i uken. Samtidig holder jeg meg til en diett som er rik på fiber og lav på kalorier, sier hun til bladet ifølge FitPerez.com.

Og stjernen er konsekvent når det kommer til treningen sin.

- Jeg ville trene regelmessig, så jeg sa til meg selv at jeg skulle trene 30 dager på rad, uansett hva. Så jeg trente en time hver dag, enten var jeg på ellipsemaskinen eller tredemølla, eller så tok jeg forskjellige timer på treningssenteret. Da måneden var over, følte jeg meg i superform.

All treningen har virkelig gitt resultater, og nå får skuespillerstjernen skryt for kroppen av nettstedet FitPerez.com, som fokuserer på trening og velvære.

«Det er fantastisk å ha en kjendis som ikke tuller med oss, og faktisk forteller hva hun spiser og innrømmer at trening er viktig. Molly ser fantastisk ut til å være 38 år gammel», skriver nettstedet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV-stjernen giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer