Denne kroppen har født åtte barn!

Realitystjernen gir æren for sin flotte kropp til sine daglige løpeturer...

VELTRENT: Kate Gosselin har en kropp som de fleste 20-åringer vil misunne henne for. Det er ikke til å tro at denne dama har født åtte barn. Foto: All Over Press
VELTRENT: Kate Gosselin har en kropp som de fleste 20-åringer vil misunne henne for. Det er ikke til å tro at denne dama har født åtte barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det kan se ut til at Kate Gosselin (35) er en av de kvinnene som er som vin - hun blir bare bedre med årene. Denne uken viste realitystjernen frem sin veltrente kropp da hun slappet av ved bassenget i Cabo i Mexico.

35-åringen - kjent fra «John & Kate Plus 8» - har født hele åtte barn, men nå, med sine egne ord, er hun i sitt «livs beste form». Hun gir æren for sin flotte kropp til sine daglige løpeturer.

- Jeg har virkelig jobbet hardt! Jeg føler jeg burde ha lov til å se bra ut på dette tidspunktet i livet mitt, sier hun til People.

Kate så for en gangs skyld avslappet ut, og så flott ut i en lilla bikinitopp. Hun viste frem både trente magemuskler og stramme ben.

I tillegg til å arbeide hardt med treningen, har Kate fått litt hjelp på veien av en plastisk kirurg. I 2004 fik hun utført en fettsuging på magen - men det er kanskje ikke så rart med tanke på at hun nettopp hadde født sekslinger.

Hennes plastiske kirurg, Lawrence Glassman, utførte operasjonen helt gratis. Selv om Kate nok var glad på det nåværende tidspunket, ble hun ikke så glad da doktorens datter, Hailey (22), hadde en affære med hennes ektemann Jon Gosselin (32).

Jons hete romanse med Hailey førte til at paret gikk hver til sitt i 2009.

Den fraskilte Kate avslørte nylig at hun er klar for kjærligheten igjen.

- Jeg vil ikke være alene. Men jeg var redd for å rote ting til igjen. Nå trenger jeg en som kan ta vare på meg, og barna mine så klart, sier hun til Extra.

Med en kropp som hennes burde nok frierne stå på døren ganske snart...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Kritikerne raser mot åttebarnsmor
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer