Denne kroppen fødte for seks mnd. siden

Her er beviset for at supermodellen er tilbake i toppform.

BLE MAMMA: Gisele Bündchen og ektemannen Tom Brady ble i desember foreldre til lille Benjamin. Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Gisele Bündchen og ektemannen Tom Brady ble i desember foreldre til lille Benjamin. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I desember kunne supermodell Gisele Bündchen (29) og ektemannen Tom Brady (32) ønske velkommen deres første barn sammen - lille Benjamin.

Supermodellen fødte sønnen i badekaret hjemme i parets leilighet i Boston, og har tidligere fortalt at hun følte ingen smerte da fødselen satte i gang.

- Det gjorde ikke det minste vondt. For hver fødselsve tenkte jeg kun på at jeg snart skulle få se babyen min, sa hun etter fødselen.

Den snart 30 år gamle brasilianskfødte supermodellen har mildt sagt skapt en karriere ut av sitt eget utseende, faktisk har det gjort henne til et av de best betalte i bransjen. Derfor var det også viktig for henne å finne tilbake til drømmekroppen etter fødselen.
 
Bare seks måneder er gått, og allerede ser det ut til at Gisele er tilbake i toppform og vel så det.


Som danske Ekstrabladet skriver har supermodellen trimmet seg tilbake i form. Akkurat det har undertøysselskapet Hope vært raske til å utnytte seg av, og med verdens dyreste modell som blikkfang er den nye kolleksjonen i de aller beste hender...

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det gjorde ikke det minste vondt