FLOTT: Linni Meister ble mamma for vel fire måneder siden. Men som disse bildene viser, er drømmekroppen er allerede tilbake. Foto: Privat
FLOTT: Linni Meister ble mamma for vel fire måneder siden. Men som disse bildene viser, er drømmekroppen er allerede tilbake. Foto: PrivatVis mer

Denne kroppen fødte for bare 4 mnd. siden!

- I ni måneder så jeg ut som en hval, mener Linni Meister. Nå er hun allerede tilbake i toppform, og det uten trening.

SEHER.NO: I september i fjor ble glamourmodell Linni Meister (23) og forloveden Bernhard Berntzen (31) foreldre for første gang, da lille Dennis Michael endelig kom til verden.

Graviditeten var en av sommerens mest omtalte kjendissaker, og Linni selv har også blogget heftig om graviditeten underveis. Bloggingen har også fortsatt i stor skala i tiden etter at det ble kjent at hun er blitt mamma.

19. desember la 23-åringen ut to bilder på bloggen sin der hun, sammen med Bernhard tok seg et nattbad i boblebadet hjemme på terrassen. Og på bildene, der Linni kun er iført undertøy, ser man tydelig at hun for alvor har fått drømmekroppen tilbake etter fødselen - vel fire måneder etterpå.

- Hvordan har du klart det, Linni?

- Å, det var godt å høre. I ni måneder så jeg jo ut som en hval! Neida, men hemmeligheten er nok ammingen, det er en fantastisk slankekur. All næring går jo til melken. Selv har jeg en kropp som ikke er så flink til å ta opp næring fra før av, jeg forbrenner lett fett. Så nå er det Dennis som er liten og tjukk, mens jeg er tynn, sier hun til Seher.no og ler.

Ifølge den 164 centimeter høye jenta selv, veide hun 48 kilo etter at fødselen var overstått. For to uker siden veide hun 45,7. Og det uten noen som helst form for trening.

- Jeg spiser mye, og spiser litt potetgull og sjokolade og sånn. Men jeg er forsiktig med å spise det som kan være skadelig for ammingen, derfor prøver å spise mindre av det, medgir Linni, som i tillegg har planer om å begynne treningen denne uka.

- Jeg fikk beskjed om å vente 12 uker før jeg trente spesielt magen, ettersom jeg tok keisersnitt. Men nå skal jeg begynne igjen. Men ikke fordi jeg vil gå ned mer, men fordi jeg vil holde det ved like, forteller hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Dette er horribelt