- Denne kroppen er noe for seg selv

Serena Williams viste fram bikinikroppen.

<strong>VISTE KROPPEN:</strong> Men FitPerez.com mener Serenas bikini er i det minste laget. Foto: All Over Press
VISTE KROPPEN: Men FitPerez.com mener Serenas bikini er i det minste laget. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Tennisstjernen Serena Williams (29) viste fram bikinikroppen da hun hadde med seg venner til Miami Beach i Florida.

Idrettsutøverens kropp har tidligere fått masse medieoppmerksomhet, og etter at paparazziene fikk knipset nye bilder av stjernen, har overskriftene nok en gang blitt mange.

«Denne atletiske kroppen er noe for seg selv. Og hun hadde på seg en litt for liten bikini.», skriver nettstedet FitPerez.com.

Serena fortalte tidligere at hun var misunnelig på sin storesøster Venus Williams (30), som også har blitt kjent som en av verdens beste tennisspillere.

- Jeg har supermye kurver. Jeg har store pupper og hadde denne gigantiske rumpa. Venus er høy, hun er som en modell og passer i alt, sa Serena i et intervju med Harper's Bazaar.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde en gigantisk rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer