Denne kløften tok pusten fra fotografene

Sharon Stone er godt voksen, men var likevel den mest sexy på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: I en lang marineblå kjole med perlebroderier og en svært generøs utringning, tok filmstjernen Sharon Stone (55) pusten fra de fremmøtte under filmfestivalen i Cannes tirsdag kveld.

Den vakre skuespilleren inntok den røde løperen for å promotere filmen «Behind the candelabra» - filmen om Liberaces liv med blant andre Michael Douglas (68) og Matt Damon (42). 

Den tjekkiske modellen Petra Nemcova (33) og den vakre undertøysmodellen Dita Von Teese (40) strålte også på filmpremieren, men ingen fikk mer oppmerksomhet enn Sharon. Trebarnsmorens kroppsnære kjole klistret seg til hennes veltrente figur og viste frem hennes flotte rumpe, muskuløse armer og yppige byste. 

Filmveteranen kombinerte den vakre kjolen med overdådige smaragder og diamanter. Hun holdt sminken og frisyren svært enkel og lot sin naturlige skjønnhet skinne gjennom. 

Michael Douglas spiller artisten og pianisten Liberace som bar kjent for sin pompøse stil og vanvittige kostymer. Douglas havnet litt i skyggen av Stone på den røde løperen, men var i godt humør og fortalte om den vanskelige oppgaven det var å spille et ikon som Liberace.

Det er andre gangen de to superstjernene promoterer en film sammen i Cannes. I 1992 spilte de sammen i den klassiske thrilleren «Basic Instinct».  

Stone hadde nok ingen problemer med å finne en kavaler denne kvelden. Filmstjernen liker yngre menn og i januar ble hun singel, etter å ha dumpet sin 27 år yngre modellkjæreste Martin Mica. Hun har tidligere uttalt at det er rynkene hennes som virker tiltrekkende på det motsatte kjønn. 

- De elsker linjer rundt øynene og munnen fordi det forteller dem at du har ledd og at du kommer til å le og være tilgivende og omsorgsfull, har hun tidligere fortalt nettstedet Contactmusic.

LES OGSÅ: Her er 55-åringen uten sminke!