<strong>HYLLET AV SØNNENE:</strong> Sophia Loren ble gratulert av sønnene Carlo Ponti, og Edoardo Ponti da hun onsdag ble hedret av filmbransjen i Hollywood for sin lange karriere foran kamera. Foto: All Over Press
HYLLET AV SØNNENE: Sophia Loren ble gratulert av sønnene Carlo Ponti, og Edoardo Ponti da hun onsdag ble hedret av filmbransjen i Hollywood for sin lange karriere foran kamera. Foto: All Over Press Vis mer

Denne kløften er 76 år!

Sophia Lorens kjole stjal oppmerksomheten fra sine langt yngre kolleger på Hollywood-festen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Sophia Loren var på 50-og 60-tallet et av verdens største sex-symbol, men 76-åringen har ikke mistet evnen til å stjele glansen fra sine yngre Hollywood-kolleger.

Under en filmfestival i Beverly Hills onsdag, dukket nemlig 76-åringen opp i en svært utringet kjole, som ikke viste noen tegn til at Sophia for lenge siden ble kvalifisert til pensjonistrabatt på bussen.

Loren - som på festivalen ble hedret for sin lange karriere - har alltid hevdet at hun aldri har benyttet seg av kirurgiske inngrep for å holde på sitt ungdommelige utseende.

- Jeg tror ikke på å få noe slikt gjort, for da vil alle se like ut, har hun tidligere sagt til People ifølge Ekstra Bladet.

Selv hevder hun jevnlig mosjon er hovedgrunnen til hennes ungdommelige utseende.

Loren - som har to barn med sin avdøde ektemann Carlo Ponti - er best kjent fra filmen «Two Women», som hun ble belønnet med Oscar for «Beste kvinnelige hovedrolle» i 1961.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gerard Depardieu ble bergtatt av Sophias «topper»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer