Denne kjolen vant hun Beckham med

... og Victoria lar datteren arve det betydningsfulle antrekket.

MEKTIG PAR: David og Victoria Beckham er et av verdens mektigste kjendispar, og for de to er det viktig å rette fokus på veldedighet. Begge har flere veldedighetsprosjekter på gang, og Victoria selger i disse dager flere antrekk via organisasjonen Mother2Mother. Men den semskede minikjolen hun hadde på seg da hun var på date med David Beckham i 1997 er det parets datter Harper Seven som arver. Foto: Stella Pictures
MEKTIG PAR: David og Victoria Beckham er et av verdens mektigste kjendispar, og for de to er det viktig å rette fokus på veldedighet. Begge har flere veldedighetsprosjekter på gang, og Victoria selger i disse dager flere antrekk via organisasjonen Mother2Mother. Men den semskede minikjolen hun hadde på seg da hun var på date med David Beckham i 1997 er det parets datter Harper Seven som arver. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Gjenbruk» og «veldedighet» er to stikkord som den siste tiden har stått høyt oppe på kjendisenes agenda, og foran i det norske gjenbrukstoget er det kronprinsesse Mette-Marit (41) og designer Jenny Skavlan (28) som har gått.

På den internasjonale stjernehimmelen er det derimot firebarnsmor og klesdesigner Victoria Beckham (40) som har ledet an den viktige kampen, og rettet fokus mot nettopp veldedig arbeid i form av gjenbruksauksjoner.

MOTEPRINSESSE: Lille Harper Seven har allerede blitt kåret til en av verdens best kledde barn. Med en mor som designer Victoria Beckham er kanskje ikke dèt så rart.  Foto: Stella Pictures
MOTEPRINSESSE: Lille Harper Seven har allerede blitt kåret til en av verdens best kledde barn. Med en mor som designer Victoria Beckham er kanskje ikke dèt så rart. Foto: Stella Pictures Vis mer

Via nettsiden Mothers2Mothers har hun nemlig solgt flere betydningfulle antrekk fra sin luksuriøse og tradisjonsrike garderobe.

Fru Beckham har tidligere uttalt at datteren Harper Seven (3) er bortprioritert når det kommer til å få arve kjolene:

- Mange har spurt om jeg ikke vil ta vare på disse plaggene så Harper kunne arve dem. Men for meg er det viktigere å samle inn penger til et godt formål, forklarer hun i et videointervju med nettbutikken Outnet. 

Men det er faktisk to kjoler fra Victorias garderobe som lille Harper en dag kan kalle sine.

I et intervju med magasinet Stylist avslører 42-åringen nemlig at hun har tatt vare på kjolen hun hadde på under den første daten med daværende Manchester United-spiller David Beckham (39) i 1997, i tillegg til brudekjolen hun bar da de to giftet seg i Irland i to år senere.

- Jeg klarte ikke å gi bort kjolen jeg bar da jeg var på date med David for første gang. Det var en liten, semsket minikjole som jeg har tatt vare på til henne, forteller hun i intervjuet.

Se videointervjuet med Victoria Beckham under:

Det er ikke bare mamma og pappa Beckham som har gjort det stort i modell- og motebransjen, også barna er spådd lysende kjendiskarrierer.

Lille Harper har allerede blitt kåret til verdens best kledde barn, og mellomstesønnen Romeo (11) har stilt som modell for det britiske luksusmerket Burberry.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham dater Hollywood-skjønnhet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer