Denne kjolen setter fart på babyryktene

Da Jennifer Aniston «endelig» viste seg i trange klær, fikk magen hennes all oppmerksomheten.

SEOGHØR.NO: Da det amerikanske tabloidmagasinet InTouch denne uken ble sluppet, kunne alle se hovedoppslaget med nyheten om Jennifer Anistons (44) graviditet.

«Hele verdens øyne er på Anistons voksende babymage», skrev bladet, og fortalte videre at filmstjernen for tiden gjennomgår behandling på en fruktbarhetsklinikk.

Noen graviditet er imidlertid ikke bekreftet fra Anistons side, og flere medier trodde oppslaget bare var tull og tøys.

«Det virker som en tabloidavis kommer med denne nyheten hver gang det er fullmåne. Selv om vi ikke tviler et sekund på at et eventuelt barn av Aniston og forloveden Justin Theroux vil bli en heldig baby, tviler vi virkelig på at dette er sant», skrev nettstedet Huffington Post.

Torsdag kveld viste Aniston seg på premieren til filmen «We're the Millers» i New York, og da var alle kameralinsene rettet filmstjernens mage.

Den siste tiden hadde skuespilleren kun vist seg fram i vide klær, og dette var første gang på en stund at Aniston faktisk hadde på seg noe trangere.

Og med en bitteliten kul på magen, kunn kjolen vise antydninger til at det faktisk kan ligge noe i babyryktene likevel.

«Den 44 år gamle skuespilleren hadde på seg en kjole i korsettstil som satte fokus på magen hennes. Det er definitivt en kul der; er det en baby eller et stort måltid?» undrer nettstedet Toofab. 

Jennifers pressekontakt Stephen Huvane nekter for at stjernen er gravid, men det stopper likevel ikke babyryktene som sprer seg som ild i tørt gress etter filmpremieren torsdag kveld. 

- Hun er virkelig klar for å bli mamma, har en kilde fortalt til InTouch.

LES OGSÅ: - Alles øyne var på den voksende magen