Denne kjolen kan bli din for sju kroner

Norsk butikk forventer kaos når Sienna Millers premiereantrekk blir lagt ut for salg.

FORVENTER KAOS: Norwegian Outlet i Vestby forventer stor interesse rundt Sienna Millers kjole når den legges ut for salg førstkommende fredag.
FORVENTER KAOS: Norwegian Outlet i Vestby forventer stor interesse rundt Sienna Millers kjole når den legges ut for salg førstkommende fredag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Sienna Miller er et av verdens største moteikoner. Nå blir en av hennes premierekjoler lagt ut for salg for sju kroner i en norsk butikk.

Butikken Norwegian Outlet i Vestby, tilbyr det eksklusive antrekket til «førstemann til mølla» når de åpner dørene for handledagen «Black Friday» førstkommende fredag, ifølge Se og Hør.

Modellen Kathrine Sørland - som ikke får prøve å sikre seg kjolen fordi hun selv jobber for Norwegian Outlet, sier hun gjerne hadde lagt seg ned i sovepose for å havne først i køen.

- Kjolen er utrolig søt - og helt typisk for Sienna, sier hun til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer