FORVENTER KAOS: Norwegian Outlet i Vestby forventer stor interesse rundt Sienna Millers kjole når den legges ut for salg førstkommende fredag.
FORVENTER KAOS: Norwegian Outlet i Vestby forventer stor interesse rundt Sienna Millers kjole når den legges ut for salg førstkommende fredag. Vis mer

Denne kjolen kan bli din for sju kroner

Norsk butikk forventer kaos når Sienna Millers premiereantrekk blir lagt ut for salg.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Sienna Miller er et av verdens største moteikoner. Nå blir en av hennes premierekjoler lagt ut for salg for sju kroner i en norsk butikk.

Butikken Norwegian Outlet i Vestby, tilbyr det eksklusive antrekket til «førstemann til mølla» når de åpner dørene for handledagen «Black Friday» førstkommende fredag, ifølge Se og Hør.

Modellen Kathrine Sørland - som ikke får prøve å sikre seg kjolen fordi hun selv jobber for Norwegian Outlet, sier hun gjerne hadde lagt seg ned i sovepose for å havne først i køen.

- Kjolen er utrolig søt - og helt typisk for Sienna, sier hun til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer