- Denne kjolen er viktigere enn brudekjolen min

Se de emosjonelle reaksjonene når «Alt for Norge»-deltakerne får bunadene sine!

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av TVNorge-suksessen «Alt for Norge» blir de norskættede amerikanerne forært hver sin bunad fra distriktene der slekten deres stammer fra.

Deltakerne blir svært emosjonelle når de har fått på seg sine respektive bunader, selv om ikke alle er like begeistret på forhånd.

- Jeg ble litt ukomfortabel da jeg så at det var en kjole, jeg hadde kanskje forventet å få et mannsantrekk - med de små nikkersene. Jeg har ikke gått med kjole på så lenge jeg kan huske, sier Lïv Bly, som jobber som brannkvinne hjemme i Statene.

BEGEISTRET: Angela Flatland sammenligner bunaden med en brudekjole, mens Colby Bakke tror George Michael må ha noe lignende i skapet. Foto: Skjermdump TVNorge
BEGEISTRET: Angela Flatland sammenligner bunaden med en brudekjole, mens Colby Bakke tror George Michael må ha noe lignende i skapet. Foto: Skjermdump TVNorge Vis mer

Se deltakernes følelsesladde reaksjoner i videoen øverst i saken!

Angela Flatland derimot blir helt på gråten når hun ser seg i speilet i sin flotte bunad.

- Dette er den mest meningsfulle kjolen jeg noen gang vil ha. Den er viktigere enn selv brudekjolen min vil være en dag, sier hun rørt.

Du kan få med deg mer fra deltakernes første møte med bunadene sine søndag kveld. «Alt for Norge» sendes på TVNorge søndager klokken 20.00.

LES OGSÅ: Prøver desperat å redde forholdet