- Denne kan du drikke mye av

TV-kokk Eyvind Hellstrøm forsikrer om at vinen hans er trygg å drikke.

<strong>ENDELIG I MÅL:</strong> Eyvind Hellstrøm lanserte denne uken sin egen vin "Hellstrøm Bon vin Rouge" sammen med Christoffer Mostue og François Perrin.  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
ENDELIG I MÅL: Eyvind Hellstrøm lanserte denne uken sin egen vin "Hellstrøm Bon vin Rouge" sammen med Christoffer Mostue og François Perrin. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Se video nederst i saken.

Mandag var det fullt av feststemte mennesker på Palace Grill på Solli Plass, da Eyvind Hellstrøm (62) lanserte sin egen vin «Hellstrøm Bon vin Rouge».  Mesterkokken selv innrømmer at han er svært glad i både mat og vin, og at drikker gjerne ett eller to glass vin om dagen.

- Mat og vin går sammen som hånd i hanske. Det er det eneste riktige å drikke til mat. Noe annet er utenkelig, forteller matkunstneren.

Hellstrøm sier at selv om han har et avslappet forhold til alkohol, drikker han seg aldri full, og han mener det er helt trygt å nyte flere glass av «Hellstrøm Bon vin Rouge».

- Den er ren og har ikke så mye sukker som andre viner. Det er faktisk en vin man kan drikke mye av, uten å ha det problematisk dagen etter. Men da må man droppe tequilaen og Gin tonicen.

Kokken som for tiden er aktuell med TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme», går i fotsporene til kjendiser som Anne-Kat. Hærland, Alex Rosén og Lars Barmen når han nå lanserer sin egen vin. Han innrømmer selv at han nok kommer til å selge godt på sitt kjente navn.

- Jeg håper virkelig at det er en tiltrekning i seg selv. Og det er klart at det er like viktig for meg at vinen kjøpes som det er for Maria Mena å synge sanger og få solgt CD-ene sine.

Hellstrøm vil ikke sammenligne seg med noen av de andre kjendisvinene, men vil spørre Hærland om vinsalget.

- Jeg skal spørre Anne-Kat om hvor mye hun har solgt, sier han lattermildt.

Rødvinen er laget i Frankrike og er et samarbeid mellom Hellstrøm, importør Christopher Moestue og produsenten François Perrin.


[obj:media:9967]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer