HENVISTE DEM TIL TV 2: - Ja, jeg snakket også med Merethe. Men jeg valgte hele tiden å holde en streng linje, jeg ba dem om å ta kontakt med TV 2, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2
HENVISTE DEM TIL TV 2: - Ja, jeg snakket også med Merethe. Men jeg valgte hele tiden å holde en streng linje, jeg ba dem om å ta kontakt med TV 2, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Denne jenta var ikke den eneste

Ny TV-frier avslører Facebook-kontakt med «Jakten»-bonden.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden skrev «God kveld, Norge» at «Jakten på kjærligheten»-bonden André Olsen (35) før innspillingen av TV 2-programmet hadde kontakt med én av sine friere, Anneli Waleniussen, på nettsamfunnet Facebook.

Anneli skal ha skrevet til Andrè etter å ha lest bloggen hans.

- Når jeg først fikk beskjed om at han var i kontrakt med TV 2 og skulle være med på «Jakten», så ønsket jeg ham bare lykke til og sa at jeg overhodet ikke var interessert. For det var jeg ikke, jeg steilet helt, uttalte Anneli til nettstedet den gang.

Olsen overtalte derimot Anneli til å sende brev. Nå avslører én av Andrés andre friere, Merethe Vikan (33), at hun også hadde kontakt med sin bonde på Facebook i tiden før innspillingen startet.

- Jeg hadde kontakt med André på Facebook jeg også. Men han sa til meg som han sa til Anneli, at jeg måtte sende brev til TV 2. Det samme gjelder flere av de andre, sier Vikan, som mandag ble sendt ut av programmet.

33-åringen innrømmer at dette var et samtaleemne blant frierne under innspillingen av programmet.

- Ja, vi snakket om det oss frierne imellom. Men her er det tross alt bare snakk om en melding der man spurte om man virkelig må på TV for å ha sjans på ham, forteller Vikan.

«Jakten»-frieren ønsker ikke å svare på hvilke av de andre jentene som tok kontakt med André.

André Olsen bekrefter til Seher.no at han hadde kontakt også med Merethe Vikan før «Jakten».

- Ja, jeg snakket også med Merethe. Men jeg valgte hele tiden å holde en streng linje, jeg ba dem om å ta kontakt med TV 2. Det er bare tilfeldig at Anneli valgte å ta kontakt med med på nettet, hele saken er no0k litt overdreven. Hun tok kontakt med meg uavhengig av «Jakten på kjærligheten». Sånn sett er det tilfeldig at hun er igjen blant mine fire siste, sier han til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jakten-frier i retten for sms-sjikane

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer