- Denne jenta er dømt til å bli skadet

Skodesigner Manolo Blahnik reagerer med vantro over Suri Cruises (5) skovaner.

<strong>SJOKKERT:</strong> Skodesigneren Manolo Blahnik er sjokkert over at Suri Cruise (5) bruker høye hæler, og sier at hun er dømt til å lide for det senere. Foto: Stella Pictures
SJOKKERT: Skodesigneren Manolo Blahnik er sjokkert over at Suri Cruise (5) bruker høye hæler, og sier at hun er dømt til å lide for det senere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superparet Tom Cruise og Katie Holmes' datter Suri (5) er et av verdens mest avfotograferte barn, og er ofte å se gående rundt i høye hæler.

Nå reagerer den verdensberømte skodesigneren Manolo Blahnik med vanntro på den lille jentas skovaner.

- Går hun i høye hæler? Denne jenta er dømt til å bli skadet av å gå i høye hæler, sier Blahnik sjokkert til Radaronline.com.

Suri Cruise er ofte omtalt som verdens best kledde kjendisbarn, og har gått i høye hæler omtrent siden hun startet å gå.

En som har fått kjenne ubehaget av overdreven bruk av høye hæler, er Katie Holmes' kjendis-venninne Victoria Beckham.

Victoria har tidligere blitt anbefalt en operasjon for å rette opp tåa som følge av at hun led av hallux valgus.

Dette er en feilstilling i tåleddet som kan bli en smertefull opplevelse når skoen gnisser mot kulen. Et problem som ofte oppstår ved å bruke høye hæler, ettersom kroppsvekten blir lagt foran på foten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feirer datterens bursdag i en måned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer