Denne Jakten-jenta falt for 71-kjekkas

Julie er ute av Jakten, men hadde allerede møtt en mann... Se bilder av TV-frierne som er videre!

KLARTE IKKE SNAKKE: - Jeg opplevde det vel sånn at man fikk kun syv minutter med ham, men jeg klarte liksom aldri å snakke. Jeg satt nesten bare å lo, sier en av Christian Fredrik Sandbergs (t.v) friere, Julie Svenneby. Før hun dro på speed-date med  Foto: TV 2/Privat
KLARTE IKKE SNAKKE: - Jeg opplevde det vel sånn at man fikk kun syv minutter med ham, men jeg klarte liksom aldri å snakke. Jeg satt nesten bare å lo, sier en av Christian Fredrik Sandbergs (t.v) friere, Julie Svenneby. Før hun dro på speed-date med Foto: TV 2/Privat Vis mer
Se bildene av «Jakten»-bøndenes fem utvalgte friere nederst i saken!

SEHER.NO: For få uker siden kunne Seher.no avsløre en noe uvanlig link mellom «Jakten på kjærligheten» og «71 grader nord». Det en av TV-bøndene, Christian Fredrik Sandstad (26), nemlig ikke visste, var at en av frierne hans allerede hadde truffet en annen, som hun senere også innledet en romanse med - uten TV-kameraer til stede.

Mannen det er snakk om er «71 grader nord»-deltager Morten Arvnes (25).

Da Seher.no trykket historien mot slutten av september, valgte vi - av hensyn til spenningen i programmet - å anonymisere «Jakten»-jenta. Nå er det derimot klart at hun ikke er blant Christian Fredriks fem utvalgte friere, derfor kan vi nå også viderebringe jentas identitet.
 
- Hvordan jeg opplevde speed-daten? Jeg opplevde det vel sånn at man fikk kun syv minutter med ham, men jeg klarte liksom aldri å snakke. Jeg satt nesten bare å lo. Men Christian Fredrik var hyggelig og søt, og han gjorde det ganske lett for meg. Han holdt samtalen i gang, forteller Julie Farseth Svenneby til Seher.no.
 
Julie Svenneby traff «71»-Morten cirka én uke før innspillingen av speed-daten i «Jakten på kjærligheten». Den kjærlighetssøkende jenta var usikker på om hun ville delta i programmet, men tok likevel sjansen. Etterpå innledet hun også et forhold til Morten.
 
- Det at du nettopp hadde truffet Morten, hvor mye påvirket det deg under speed-daten?

- Jeg vet ikke helt, men det gjorde meg jo enda mer usikker. Jeg hadde jo ikke meldt meg på selv heller. Morten spilte nok litt inn på ting jeg gjorde og slikt. Jeg hadde jo til og med lånt 71 grader nord-soveposen hans under innspillingen. Men den slapp jeg jo å bruke uansett, forteller Julie, som ble meldt på programmet av en venninne.

Julie Svenneby var altså ikke blant dem Christian Fredrik valgte å ta med seg videre i programmet. Hvis hun derimot hadde gått videre, aner hun ikke hva hun ville gjort.

- Jeg tenkte på det når jeg stod der på valget, om jeg skulle si ja eller nei hvis jeg ble plukket ut. Men nå hadde det seg jo sånn at de andre ville dette utrolig mye mer enn meg, så når han tok valget var det helt greit. Jeg vet ikke om jeg ville sagt ja eller nei, men jeg skjønte at Christian Fredrik ikke fikk ut av meg det han ville høre.
 
- Hvordan reagerte Morten på at du var en del av «Jakten på kjærligheten» etter at dere hadde møtt hverandre?
 
- Jeg hadde jo taushetsplikt i forhold til min deltagelse i programmet, men da han fikk vite det syns han først at det var veldig gøy ettersom han er veldig glad i programmet. Men senere sa han at  han ikke håpet jeg kom så langt. Han hadde nok ikke helt likt det hvis jeg hadde fått tilbud - og takket ja - til å være med videre. Jeg tror han var glad da jeg kom hjem, sier Julie, som fortsatt er singel, til Seher.no.

Forholdet mellom Jakten-deltageren og Morten Arvnes var derimot ikke av den langvarige sorten. I midten av september ble det nemlig slutt mellom dem. 


«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene
 
Se bildene av «Jakten»-bøndenes fem utvalgte friere her:

VIDERE: Tone Lidland kjemper fortsatt om Åge André Brømnes' hjerte. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
FORTSATT MED: Marta Sigveland er blant Åge Andrés fem utvalgte friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
MER TV: Helen Røinås er med videre i Jakten på kjærligheten. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
KAMPKLAR: Ragnhild skal ta opp kampen mot fire andre Åge André-friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
VIDERE: Ingrid Hammen blir å se mer på TV denne høsten. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
JAKTER JOSTEIN: Inger Svendsen er en av Jakten-Josteins fem friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
PÅ TV I HØST: Om Gry Kristoffersen klarer å kapre Jostein Sundbys hjerte, gjenstår å se. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
PÅ FRIERFERD: Mari er en av Josteins fem utvalgte friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
JAKTER KJÆRESTE: Kari Grønvold er også blant Josteins utvalgte friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
BETATT: Kristin Nilsen jakter Jostein Sundby. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
ANDRÉ-KLAR: Lene Berger er fortsatt med, og er en av André Olsens gjenværende friere. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
PÅ TV: Silja er en av fem som fortsatt jakter på Jakten-André. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
MED I KAMPEN: Merethe Vikan blir er fortsatt med i Jakten på kjærligheten. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
VIL HA KJÆRESTE: Anneli Waleniussen fikk Andrés oppmerksomhet umiddelbart gjennom brevet hun sendte ham. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
FORTSATT MED: Karoline Flisnes er også hun blant André Olsens fem utvalgte i Jakten på kjærligheten. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
HENGER MED: Vakre Anette jakter kjærligheten - og Christian Fredrik - på TV i høst. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
MED PÅ FRIERFERD: Trine Karlsen henger med i kampen om Christian Fredrik. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
VIDERE: Kine Leikvoll jakter kjærligheten på TV. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
OGSÅ VIDERE: Line håper hun kan stikke av med Christian Fredriks hjerte. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
FANT TONEN: Jeanett fant raskt tonen med Christian Fredrik under forrige ukes speed-date. Om hun går hele veien gjenstår å se. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2