Denne gaven falt i smak

TV-stjernen klarte ikke å skjule sin begeistring over konas overraskelse på 50-års dagen.

SE LIKHETEN: Det er ingen tvil om hvem som er faren til Gary Linekers eldste sønn George (t.h.). Foto: All Over Press
SE LIKHETEN: Det er ingen tvil om hvem som er faren til Gary Linekers eldste sønn George (t.h.). Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere engelske landslagsspilleren i fotball og nåværende TV-stjerne Gary Lineker la ikke skjul på at han fortsatt er stormende forelsket i kona Danielle Buxt (31), som han giftet seg med i 2009.

Da de to ankom London-restauranten Zuma arm i arm for å feire Garys 50-års dag sammen med hans eldste sønn George, klarte han knapt ta øynene vekk fra sin vakre kone.

En av grunnene kan være at Danielle hadde valgt en meget tettsittende og utringet kjole fra designeren Vivienne Westwood, til tross for vinterkulda som også herjer de britiske øyer.

Synet av kjolen så i hvert fall ut til å varme Linekers hjerte, der han smilende ga fotografene tommelen opp før måltidet med familien.

Etter middagen fortsatte trioen bursdagsfeiringen på nattklubben Funky Buddha i Mayfair, ifølge Daily Mail.

Buxt - som er Linekers andre kone - har tidligere jobbet som undertøysmodell, men er nå travelt opptatt med blant annet å være stemor for George og Linekers tre andre sønner Harry, Tobias og Angus.

- Jeg vil være vennen deres, men siden det er gutter er det vanskeligere å kommunisere med dem, spesielt siden jeg er en yngre kvinne, har hun tidligere sagt til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: