BLIR FORELDRE IGJEN: «Teen Mom»-stjernen Catelynn Lowell og hennes kjæreste Tyler Baltieri gleder seg til å bli en familie på tre, fem år etter at de adopterte bort sitt første barn. Foto: Jason Winslow/Splash News/ All Over Press
BLIR FORELDRE IGJEN: «Teen Mom»-stjernen Catelynn Lowell og hennes kjæreste Tyler Baltieri gleder seg til å bli en familie på tre, fem år etter at de adopterte bort sitt første barn. Foto: Jason Winslow/Splash News/ All Over PressVis mer

- Denne gangen vil jeg beholde babyen

Fem år etter at hun adopterte vekk sin første datter, føler «Teen Mom»-stjernen endelig på mammalykken.

SEOGHØR.NO: Catelynn Lowell (21) ble kjent både i USA og internasjonalt da hun i 2009 deltok i MTV-serien «Teen Mom».

I serien - som også er kjent under navnet «16 and pregnant» - fikk seerne oppleve hvordan Catelynn og hennes kjæreste Tyler Baltierra i 2009 bestemte seg for å adoptere vekk datteren Carly.

Nå, fem år senere, forbereder imidlertid paret seg på å bli foreldre for andre gang, og denne gangen vil de beholde barnet, ifølge MTV.com.

Catelynn røpte selv den glade nyheten på sin Instagram-side ved å legge ut et bilde av sin babymage.

«#it’sofficial #4months», skriver hun under bildet.

I april sa Catelynn til bladet InTouch at de er i en helt annen livssituasjon nå enn for fem år siden.

- Jeg var altfor ung da jeg ble gravid med Carly, jeg var redd og trist. Hvis jeg hadde blitt gravid igjen da Carly var ett eller to år gammel, hadde jeg følt meg skyldig. Men nå er vi klare.

- Vi har lært av foreldrene våre hva vi gjorde feil, og er fortsatt like forelsket etter å ha kjent hverandre i ti år. Vi har et hus, to biler og nok penger til å oppdra et barn. Vi vet vi kommer til å bli gode foreldre.

LES OGSÅ: Gravid «Teen Mom»-stjerne til sykehus i all hast.