FLOTT KROPP: Britney Spears får ros for de nye reklamebildene. Til venstre er det ferdige produktet, til høyre er et helt uredigert bilde. Det er liten tvil om at Britneys kropp er relativt uforandret i det ferdige produktet. Slik var det ikke i fjor. Foto: All over press
FLOTT KROPP: Britney Spears får ros for de nye reklamebildene. Til venstre er det ferdige produktet, til høyre er et helt uredigert bilde. Det er liten tvil om at Britneys kropp er relativt uforandret i det ferdige produktet. Slik var det ikke i fjor. Foto: All over pressVis mer

Denne gangen er kroppen faktisk hennes...

Og denne gangen er bildene ikke retusjert...

SEHER.NO: Da superstjernen Britney Spears (28) for et år siden stilte opp i en reklamekampanje for klesmerket "Candie's", møtte stjernen stor kritikk. Bildene viste nemlig en sylslank Spears, langt unna slik faktisk så ut på den tiden.

"Hennes vanligvis så muskuløse lår ser umulig tynne ut, og hver kul og skavank ser ut til å ha blitt strøket vekk", skrev Daily Mail den gang om bildene.

Nå har artisten nok en gang stilt opp for det amerikanske motehuset, og pipen har fått en helt annen lyd. Bildene viser nemlig en Britney i toppform, med en fantastisk kropp. Og bildene er denne gang ikke retusjert.

"Etter å ha fullført en verdensturné i november, bestående av hele 97 konserter, ser Britneys kropp bedre ut enn noen gang, og det er slettes ikke behov for digitale endringer. Hun ser helt fantastisk ut", skriver den britiske tabloiden denne gang.

Det er tre av verdens ledende fotografer som har tatt de nye reklamebildene, Annie Leibovitz, Mark Seliger og Terry Richardson. Sistnevnte har tatt de lettkledde fotografiene av Britney med en rosa teddybjørn i hendene.

Daily Mail skriver at bildene til reklamekampanjen ble tatt helt mot slutten av fjoråret. Spears selv skal ha vært strålende fornøyd med utfallet.

- Annie, Mark og Terry er tre av de største fotografene i verden. Jeg føler meg beæret av å få jobbe med dem for Candie's-kampanjen min, sier hun.

- Det var en fantastisk fotoshoot, og jeg er sikker på at fansen min vil elske de kule bildene. Jeg er veldig glad for å kunne jobbe med Candie's for andre året på rad.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ser umulig tynn ut