- Denne gangen er det planlagt

Kelly Brook prøver å bli gravid på nytt etter spontanaborten.

PRØVER IGJEN: Modellen Kelly Brook and rugbyspilleren Thom Evans er klare for å bli foreldre igjen, bare måneder etter spontanaborten.  Foto: Stella Pictures
PRØVER IGJEN: Modellen Kelly Brook and rugbyspilleren Thom Evans er klare for å bli foreldre igjen, bare måneder etter spontanaborten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mai ble det kjent at den britiske modellen og TV-personligheten Kelly Brook (31) hadde spontanabortert i femte måned. Etter en tøff tid ser det nå ut til at Brook og rugbyspiller-kjæresten Thom Evans (26) er klare for å bli foreldre igjen.

- Kelly sier at Thom har vært hennes klippe dette året, og hun er hodestups forelsket i ham. De holder nå på å prøve å få en annen baby - planlagt denne gangen, sier en kilde til Closer Magazine.

Paret, som knapt hadde vært sammen et halvt år før den første graviditeten, har ikke noe hastverk med å gifte seg før babyen kommer.

- Hun sier at hun har lært så mye om seg selv iløpet av det siste året, og at hun føler at det er riktig. Hun er ikke interessert i å vente til hun gifter seg, hun vil bare komme igang. Hun sier at hun skal la hjertet ta over for hjernen en stund, sier den samme kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: -Skulle adoptere før hun døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer