Denne gangen droppet hun ektemannen

Åtte år etter at hun satte Tyskland på hodet, valgte Steven Gerrards kone jentefest på Ibiza foran fotball-VM.

JOBBER PÅ BRUNFARGEN: Alex Gerrard så ut til å nyte livet på den spanske øya Ibiza. Foto: Splash News/ All Over Press
JOBBER PÅ BRUNFARGEN: Alex Gerrard så ut til å nyte livet på den spanske øya Ibiza. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Liverpool-spilleren Steven Gerrard er en av de som engelskmennene setter sin lit til i kampen om å gå til topps i sommerens fotball-VM i Brasil.Tusenvis av fans har tatt turen til Sør-Amerika for å følge landslaget i jakten på edelt metall, men en av de som har valgt en helt annen ferie, er Stevens kone Alex (31).Mens England lørdag gikk på et knepent nederlag mot Italia i sin første kamp, nøt Alex det gode liv på partyøya Ibiza med en god venninne.Turen står i sterk kontrast til verdensmesterskapet i Tyskland i 2006, da Alex og flere av konene og kjærestene til de engelske fotballstjernene satte landet på hodet.Fra sin base på et luksushotell i byen Baden-Baden tilbragte Alex, Victoria Beckham, Cheryl Cole og flere andre dagene med å handle for tusenvis av kroner, drikke champagne og feste natten lang.De ville tilstandene førte til at ordet «WAG» (wifes and girlfriends of the England football team) ble en fast av engelsk dagligtale.

Vet ikke om hun vil dra

Til avisen Daily Mail utelukker imidlertid ikke Alex - som har vært gift med Steven Gerrard siden 2007 - at hun vil ta turen til Brasil for å heie på England.- Jeg er ikke sikker på om jeg skal dra ennå, eller hva jeg skal ha med meg, sa hun tidligere denne uken.Alex og Steven Gerrard har døtrene sammen.På stranden i Ibiza viste Alex seg i en bikini og badedrakt, som viste at hun er i toppform.Selv legger hun ikke skjul på at hun drømmer om å satse på en karriere innen trening.- Jeg elsker det og har veldig lyst til å gjøre noe mer innen trening. Jeg trener tre ganger i uken og prøver å lagt inn litt løping i tillegg, sier hun til Daily Mail.LES OGSÅ:  Ble pappa for tredje gang

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer