BRYLLUP I VENTE?: MTV-profilen Vanessa Minnillo kommer med stadig tydeligere bryllupshint til popstjernekjæresten Nick Lachey Foto: Stella Pictures
BRYLLUP I VENTE?: MTV-profilen Vanessa Minnillo kommer med stadig tydeligere bryllupshint til popstjernekjæresten Nick Lachey Foto: Stella Pictures Vis mer

- Denne gangen blir jeg kanskje brud

TV-stjernen frykter ikke kjærestens fortid.

SEHER.NO: Amerikanske medier spekuler i at et bryllup mellom popartisten Nick Lachey (35) og MTV-profilen Vanessa Minnillo (28) er på trappene, etter at sistnevnte nylig ga flere hint om at hun drømmer om å få på seg brudekjole.

I et intervju med Las Vegas-journalisten Robin Leach, viste Minnillo stolt fram en fem karats diamantring på langefingeren mens hun utbrøt " når den kommer over på den fjerde fingeren vil den bli på ti karat!".

Minnilos kjæreste Nick Lachey har tidligere vært gift med popstjernen Jessica Simpson (28), og ekteskapet ble fulgt av millioner av TV-seerie verden over i MTV-serien "Newlyweds".

Men da paret skilte seg, ble nedturen stor for Nick, som blant annet solgte unna eks-konas ting for å kvitte seg med de vonde minnene.

Skilsmissen ser imidlertid ikke ut til å ha skremt Vanessa fra å satse på en framtid med den mørkhårete kjekkasen.

- Det vil alltid være rykter om at vi har slått opp, men vi er fortsatt sammen - og det blir bare bedre. Kanskje vil jeg denne gangen ende opp som brud og ikke bare brudepike, sier hun ifølge People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ny tabbe-klassiker fra Jessica Simpson