Denne gangen beholdt de bikini og badebukse på ...

- Jeg synes ikke de burde vist kjønnsorganet mitt. Det var ikke spesielt gøy – med rundt regnet én million TV-seere, sier Farmen-Knut. Seoghør.no Weekend Tv ble med han og vennene til Syden.

Se innslaget med Farmen-vennene i syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Endre Aabrekk (27) har fått mye oppmerksomhet i årets Farmen, spesielt etter at han fant tonen med en annen deltager, nemlig Ingvild Skare Thygesen (19).

Etter å ha kommet hjem fra innspillingen i Valdres tok Farmen-paret med seg sine beste venner fra realityprogrammet og reiste på ferie til solfylte Gran Canaria. Der nøt de late dager på luksushotellet Cordial Mogán Playa sammen med Knut Eriksen Eide (25) og Marianne Otterlei (24).

- De første dagene har vært hektiske. Nå må vi jobbe litt med brunfargen, sier den alltid blide Moldejenta Marianne til Se og Hør.

Alle fire har badet nakne med TV-kameraene hakk i hæl.
På venneturen til Syden valgte de å beholde både badebukser og bikinier på ...
 
- Det er mye jeg kanskje ikke burde gjort påTV, men man er jo bare et menneske. Naken-episoden var litt uskyldig, synes jeg. Men jeg synes ikke de burde vist kjønnsorganet mitt. Det var ikke spesielt gøy – med rundt regnet én million TV-seere, forteller en humrende Knut til Se og Hør.

Se innslaget med Farmen-vennene i Syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Se Farmen søndag klokka 21.45 på TV 2. Se vår TV-guide her.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Farmen-jentene nøt dagene i Syden