Denne forvandlingen tok 11 timer

Slik skal Lindsay Lohan få fart på karrieren.

BLOND: Lindsay Lohan viser fram sin nye sveis etter 11 timer hos frisøren.  Foto: All Over Press
BLOND: Lindsay Lohan viser fram sin nye sveis etter 11 timer hos frisøren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en maratonøkt i frisørstolen kunne Lindsay Lohan (23) vise frem sitt nye utseende i helgen. Nå er den røde hårfargen borte og håret er litt lengre, skriver The Sun. 
En av grunnene til hårendringen, skal være at Lohan ønsker å lage en nyinnspilling av Marilyn Monroe-klassikeren "Some like it hot".

I den anledning har hun blitt fotografert to ganger i Monroe-tema i spanske Vogue og New York magazine. Med sitt nye blonde hår satser Lohan fortsatt på å få realisert sin drøm om å gå i Monroes fotspor, selv om enkelte Hollywood-sjefer allerede har vraket ideen.

- Lindsay håper å få laget en nyinnspilling av "Some like it hot." Hun er uredd, men det er ikke noe manus og ikke noen penger. Det eneste Lindsay har å selge er seg selv. Hun er seg selv og er den nye Marilyn Monroe - misforstått, talentfull og i desperat behov for en film som virkelig kan vise hennes talent, sier en person nær Lohan til OK!
Det som i hvert fall er helt sikkert, er at Lohan ikke er kandidat til å spille Monroe i den nye filmen om stjernens liv. Der står nemlig kampen om rollen mellom Scarlett Johansson og Kate Hudson.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se Lindsay Lohan som Marilyn Monroe


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer