Denne feilen kan ha kostet ham 300 000

- TV3 forandret på reglene underveis i konkurransen, hevder Ole Christian Løvold etter den bitre «Paradise Hotel»-exiten.

FØLTE SEG LURT: Ole Christian Løvold (t.h) hevder han var sikker på at han hadde vunnet en finalebillett da han løftet beinet i torsdagens episode av «Paradise Hotel». Men Marius Hagen (nr. tre fra høyre) ble utropt til vinner. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FØLTE SEG LURT: Ole Christian Løvold (t.h) hevder han var sikker på at han hadde vunnet en finalebillett da han løftet beinet i torsdagens episode av «Paradise Hotel». Men Marius Hagen (nr. tre fra høyre) ble utropt til vinner. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Drammenseren Ole Christian Løvold (22) måtte torsdag skuffet konstatere at han røk ut av «Paradise Hotel» med knappest mulig margin - kun en uke før årets finale.

Da både Ole Christian og realitykollegene Kine Bertheussen, Maren Kallhovd og Marius Hagen fikk mulighet til å sikre seg en plass i finaleuka ved å gå først over en linje på gulvet, valgte både Ole og Marius å prøve seg.

Men selv om han løftet foten i det produsentene ga grønt lys, gikk ikke konkurransen slik Ole først trodde.

- Da vi gikk igjennom reglene, fikk vi beskjed om at det holdt å løfte den ene foten, og det gjorde jeg. Men Marius hoppet fram og ble utropt som vinner, selv om jeg mener jeg var først oppe med beinet.

- Det var bittert å ryke ut så nær finalen, fordi jeg tror jeg ville hatt en god sjanse til å vinne, sier han til Seher.no.

Bein-tabben førte til at Ole Christian gikk glipp av en mulighet til å sikre seg førstepremien, som i fjor var på 300 000 kroner.

Avviser tabbe
Ole Christian  hevder han hjemme i Norge har fått støtte for sitt syn av flere i produksjonsteamet som har jobbet med «Paradise Hotel».

TV3 hevder det imidlertid ikke skjedde noe galt i forbindelse med innspillingen av konkurransen.

- Vi går grundig igjennom reglene med deltakerne på forhånd, og her har det ikke skjedd noen feil. Det er nok Ole som har misforstått instruksjonene.  Men jeg ser at det er en kjedelig måte å ryke på, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no.

Følte seg dolket i ryggen

Ole Christian legger ikke skjul på at han også følte seg dolket av ryggen av sin gode Paradise-kamerat Niklas Vindel (25), etter at han tidligere brøt et løfte om å gi ham et kort som kunne sikre hans eksistens på skandale-hotellet.

- Jeg var skuffet over det Niklas gjorde, han hadde jo lovet at han skulle hjelpe meg. Men jeg er ikke langsint. Vi er gode venner vi. Han sendte meg et hjerte på Facebook før dagens episode, sier Ole Christian og ler til Seher.no

På grunn av Marius' seier måtte både Maren Kallhovd og Oles partner Kine Bertheussen sjekke ut av realityhotellet sammen med Ole Christian.

Ole hevder han ikke hadde noen kvaler med å forsøke å vrake sine romkamerat Kine.

- Jeg visste at hun ikke var så godt likt av flere av de andre deltagerne, så det var ikke noe jeg tenkte mye på. Men jeg hadde ikke lyst til å vrake Maren, som hadde vært inne på hotellet lenge, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Brøt kontakten etter Paradise-sex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer