Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Denne detaljen vekker oppsikt

Stjerneparet har nok en gang skapt kaos på sosiale medier.

SYNLIG: Kourtney Kardashian og kjæresten Travis Barker er ikke kjent for å holde tilbake forelskelsen på sosiale medier. Foto: Robert O' Neil / SplashNews.com/NTB
SYNLIG: Kourtney Kardashian og kjæresten Travis Barker er ikke kjent for å holde tilbake forelskelsen på sosiale medier. Foto: Robert O' Neil / SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashians (42) forhold til trommeslageren Travis Barker (46) har vært på alles lepper siden de bekreftet romansen i februar. Siden den tid har det florert med både kjærlighetserklæringer og noe intime bilder fra turtelduene.

I sommer tok stjerneparet forholdet ett steg videre, da Barker gikk ned på kne og fridde til Kardashian. Frieriet, som fant sted i Las Vegas, fikk enorm oppmerksomhet på sosiale medier med gratulasjoner og lykkehilsninger.

«For alltid @travisbarker», skrev Kardashian på Instagram, under et bilde av paret omringet av røde roser og levende lys.

Babyrykter

Nå har duoen nok en gang skapt blest på sosiale medier, og flere fans tror de har tatt nok et steg videre i forholdet. Det skal ha skjedd etter at Barker la ut et bilde på Instagram Stories av en filmkveld med «Grinchen» rullende over skjermen. Det melder Page Six.

Men det er én detalj som flere fans har lagt merke til. Nederst i hjørnet på bildet står det nemlig en babyflaske med melk på stuebordet.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

«Hei @travisbarker, du kan ikke bare poste et bilde med en babyflaske med en babyflaske og bare la det være med det», skriver en fankonto av paret på Instagram, med et skjermbilde av posten.

Den eldste Kardashian-søsteren og forloveden har ikke annonsert at det er en baby på vei, men fansen spekulerer i om det kan være den gravide Kardashian-lillesøsteren, Kylie Jenner (24) som har født. Hun venter barn med av og på-kjæresten, artist Travis Scott (30). De har datteren Stormi (3) sammen.

- Kylie MÅ HA FØDT, kommenterer en fan.

En annen fan har tatt på seg detektiv-hatten.

- Kylie brukte akkurat de samme flaskene da Stormi var mindre.

Andre fans er derimot ikke overbevist om at Jenner har født. Flere tror tåteflasken kan tilhøre en pelskledd baby, nemlig kattungen Stormi fikk av foreldrene til jul.

Barker og Kardashian har ennå ikke kommentert saken.

Det var i september Jenner kunne bekrefte at hun og Scott ventet sitt andre barn.

Tilbake i 2018 sjokkerte de en hel verden da hun fødte uten å ha informert fansen om at hun var gravid. Det er dermed ikke utenkelig at 24-åringen føder også sitt andre barn i skjul.

LES OGSÅ: Kim Kardashian skilles: Avslører nye detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer