«The Crown»:

Denne detaljen overrasker

Flere mener at en av statistene i årets sesong er til forveksling lik hertuginne Kate.

Fjerde sesong av serien om dronning Elizabeths regjeringstid har omsider kommet frem til åttitallet og forholdet mellom prins Charles og Lady Diana. Video: Netflix Vis mer
Publisert

Sist søndag var ventetida endelig over for «The Crown»-fansen. Da ble sesong fire av serien om dronning Elizabeths (94) over 65 år lange tid på tronen sluppet – og denne runden er viet til det stormfulle og turbulente 1980-tallet.

Falklandskrigen, politisk- og sosial uro i Storbritannia, Margaret Thatcher som statsminister, og trøbbel i egne rekker er blant de mange temaene den rutinerte monarken må håndtere.

Det storslåtte bryllupet mellom prins Charles (72) og nå avdøde prinsesse Diana i 1981 får naturligvis også flust av skjermtid - og ikke minst tida etterpå.

Ivrige fans har nå lagt merke til en helt spesiell detalj i episode seks av årets sesong. Under prinseparets reise til Australia dukker det nemlig opp en person mange mener er farlig lik hertuginne Kate (38).

Slående likhet

Den unge prinsessa, spilt av Emma Corrin (24), får en overveldende mottakelse av det australske folket når dobbeltgjengeren plutselig dukker opp.

I mylderet av mennesker ser man en kvinne som fansen mener er til forveksling lik kona til den avdøde prinsessas eldste sønn. Den brunhårede kvinnen jubler og strekker ut ei hånd i det Diana går forbi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer