Kylie, Travis og Stormi på rød løper;

Denne detaljen får nettet til å koke

Eksparet dukket opp sammen.

PÅ RØD LØPER: Eksparet Travis Scott og Kylie Jenner sammen denne uken. Foto: AFP/NTB
PÅ RØD LØPER: Eksparet Travis Scott og Kylie Jenner sammen denne uken. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert

Om det er ett forhold det er vanskelig å bli klok på, er det forholdet mellom realitystjernen Kylie Jenner (23) og rapper Travis Scott (29).

De har datteren Stormi (3) sammen, men halvannet år etter at de ble foreldre, høsten 2019, gikk de hver til sitt.

Siden har imidlertid rykter om at de har funnet tilbake til hverandre fått enorm spalteplass, og kilder nær dem har flere ganger hevdet at de er mer enn venner.

De har selv fyrt opp under slike spekulasjoner tidligere, og nå gjør de det igjen.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Dukket opp sammen

Tirsdag denne uken, hvor Travis tok imot pris under Parsons Benefit, takket han nemlig den lille familien sin, også Kylie, som han omtalte som «wifey».

- Stormi, jeg elsker deg. Og kona mi, jeg elsker deg, sa han i takketalen ifølge E! News.

TITT TEI: Lille Stormi på rød løper med sine berømte foreldre. Foto: Splash News / NTB
TITT TEI: Lille Stormi på rød løper med sine berømte foreldre. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Den 23 år gamle sminkemogulen reiste til New York i forbindelse med prisutdelingen, og en kilde forteller at Kylie og datteren landet allerede mandag slik at de kunne være sammen på arrangementet.

Og som om det ikke var nok, stilte de tre opp på familiebilder sammen, på det som var deres første store røde løper-arrangement siden de slo opp i 2019.

SAMMEN IGJEN?: Fansen blir ikke klok på forholdet mellom Travis og Kylie, men nå fyrer de opp under romanseryktene - igjen. Foto: Splash News / NTB
SAMMEN IGJEN?: Fansen blir ikke klok på forholdet mellom Travis og Kylie, men nå fyrer de opp under romanseryktene - igjen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Eksparet holdt også rundt hverandre mens de poserte for fotografene.

Kylie har selv delt bilder fra kvelden med sine 241 millioner Instagram-følgere. Verken hun eller rapperen har foreløpig kommentert ryktene om at de er sammen igjen.

Åpent forhold

Selv om duoen er forholdsvis tause om hva som er ståa mellom dem, meldte TMZ i mai at Kylie og Travis er sammen, men at de har blitt enige om en litt utradisjonell ordning.

Ifølge kilder kjendisnettstedet hadde snakket med skal paret nemlig være i et åpent forhold - noe som betyr at de begge fritt kan date andre mennesker.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

«Vi har blitt fortalt at helt siden det ble slutt mellom dem, har Travis levd ungkarslivet med alt det innebærer. Men han ønsket også å bli sammen med Kylie igjen og være en sterk, samlet familie», skrev TMZ, og fortsatte:

«Vi har blitt fortalt at de har blitt enige om å være kjærester, men at de ikke er eksklusive med hverandre. Og dette synes begge er i orden».

Også i I februar ble det hevdet at realitystjernen og rapperen ikke så bort ifra at de kunne finne tilbake til hverandre i fremtiden.

- Kylie og Travis er fremdeles vilt forelsket. Man kan se at det er mye kjærlighet mellom dem hver gang de er sammen. Begges fjes lyser opp og de virker veldig lykkelige, fortalte en venn nær duoen til E! News da.

Kilden hevdet videre at de dype følelsene mellom dem aldri hadde slukket, og at de hadde funnet en flott rutine for å få familielivet til å fungere selv om de ikke var kjærester lenger.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- De tilbringer mye tid sammen med Stormi som en familie, og de ser ikke bort ifra at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Men de ønsker ikke å legge noe press på forholdet sitt for øyeblikket, fortsatte kilden, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Ikke meningen at det skulle holdes hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer