Denne dama kan bli ny Queen-vokalist

Nei, det er faktisk ikke en spøk.

QUEEN-VOKALIST?: Nå kan Lady Gaga bli vokalist for rockebandet Queen. Foto: All Over Press
QUEEN-VOKALIST?: Nå kan Lady Gaga bli vokalist for rockebandet Queen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Lady Gaga (25) er i samtaler med Queen-gitarist Brian May om å ta over som gruppens nye vokalist.

Det legendariske rockebandet ble ledet av Freddie Mercury fram til hans død i 1991. I årene etter tok Paul Rodgers over den rollen.

Nå kan gruppen, som har hits som «We Are The Champions» og «We Will Rock You», ende opp med sin første kvinnelige sanger.

- Vi har fått mange tilbud om å jobbe med andre mennesker. Jeg har tidligere samarbeidet med Lady Gaga og hun er veldig kreativ, og noen vi har snakket om at kan synge for oss og fronte bandet. Hun er ikke bare en sanger, hun skriver også sitt eget materiale, sier May til Daily Express.

Lady Gagas artistnavn er inspirert av Queen-sangen «Radio Ga Ga», og nå håper Brian May på at et samarbeid vil bære frukter.

- Lady Gaga har sagt at hun er interessert i å gjøre noe sammen med oss, sier han.

Tidligere har både Robbie Williams og norske Jan Werner vært koblet til rollen som Freddie Mercurys erstatter.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette tar kaka, Gaga!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer