Denne dama fyller snart 43 år

Supermodellen Helena Christensen beviser at bikiniformen lever i beste velgående.

VISER KROPPEN: - Jeg har ingen problemer med å vise kroppen min. Jeg er dansk, og alle er nakne på stranda. Vi bryr oss ikke i det hele tatt, uttalte Helena Christensen for to år siden. Her er beviset for at hun ikke løy... Foto: All Over Press
VISER KROPPEN: - Jeg har ingen problemer med å vise kroppen min. Jeg er dansk, og alle er nakne på stranda. Vi bryr oss ikke i det hele tatt, uttalte Helena Christensen for to år siden. Her er beviset for at hun ikke løy... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene av Helena Christensen på strandferie nederst i saken!

SEHER.NO: Den danske supermodellen og fotografen Helena Christensen fyller 43 år i desember, og det er gått 20 år siden den danske skjønnheten strippet ned i en video for Chris Issaks sang, «Wicked Game».

Likevel: Utrolig nok ser det ut til at tiden har stoppet for Christensen. Nylig viste hun fram sin flotte figur i forbindelse med sine late feriedager på den italienske øya Ischia.

Som nettstedet Daily Mail også skriver ser den danske kvinnen bedre trent ut enn noensinne, der hun slikker sol i en flerfarget blomsterbikini. Til tross for alderen, og det faktumet at hun ble mamma til sønnen Mingus i 1999, virker hun å være akkurat like slank som hun gjorde da hun var på toppen av sin modellkarriere på 1990-tallet.

Da Helena Christensen fylte 40 år for to år siden insisterte hun på at det å bli middelaldrende ikke ville bety at hun ville dekke seg til mer av den grunn.

- Jeg har ingen problemer med å vise kroppen min. Jeg er dansk, og alle er nakne på stranda. Vi bryr oss ikke i det hele tatt, uttalte hun den gang.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Helena Christensen har hatt jetlag i en måned  

Se bildene av Helena Christensen på strandferie her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer