Denne dama fikk Maria Mena til å juble

Avslørte at hun ikke er den eneste artisten i familien.

FAN: Maria Mena var helt med da svigerinnen Line LaToya gjorde sin debutopptreden under Fam Irvolls visning under Oslo Fashion Week. Til høyre i bildet danser kona til Hans-Erik Dyvik Husby (40), Gro Skaustein Dyvik Husby (32), og bakerst går Charlotte  Foto: Stella Pictures
FAN: Maria Mena var helt med da svigerinnen Line LaToya gjorde sin debutopptreden under Fam Irvolls visning under Oslo Fashion Week. Til høyre i bildet danser kona til Hans-Erik Dyvik Husby (40), Gro Skaustein Dyvik Husby (32), og bakerst går Charlotte Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Designer Fam Irvoll (32) er kjent for å overraske, og på en visning under Oslo Fashion Week tidligere i uken, hadde hun hyret inn en helt ukjent artist til å avslutte showet.

Iført Irvolls design, framførte hiphopspiren Line Toft Sæther (25), aka Line LaToya, låten «Ain't nothing like a black boy».

På første rad satt svigerinnen hennes: Maria Mena (26).


Mena, som giftet seg med Lines storebror, Eivind Sæther (32), i fjor sommer, var svært begeistret for svigerinnens opptreden. Hun både reiste seg opp og danset og la seg ned på gulvet for å fotografere.

– Hun er en superstjerne, konstaterer Maria.


Det var artisten som introduserte hiphopspiren for designer Fam Irvoll.

– Jeg kjenner Fam og vet at hun er veldig åpen for nye, flinke folk. Og da hun traff Line og hørte låten, utbrøt hun "Å, så fett!", forteller Maria til Se og Hør.

– Jeg elsker at hun er en flink, usikker hiphoper. Det er ingen som er sånn som henne! Jeg prøver å overbevise henne om at hun har talent, skryter hun.

Motevisningen var Line «LaToyas» første offentlige opptreden.

– Jeg var veldig stresset før jeg gikk ut på gulvet, men da jeg først sto der koste jeg meg veldig, sier Line til Se og Hør. 

Line LaToya sto ikke for visningens eneste musikalske innslag. Bodø-duoen Sirkus Eliassen åpnet showet med en energisk utførelse av den Melodi Grand Prix-aktuelle låten «I Love You Te Quiero».

Hør Line LaToyas låt her.

LES OGSÅ: Her knekker Anna Anka sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer