HETSES: - Heidi Klum er ikke noen catwalkmodell. Hun er simpelthen for tung, sier motedesigner Wolfgang Joop. Foto: All Over Press
HETSES: - Heidi Klum er ikke noen catwalkmodell. Hun er simpelthen for tung, sier motedesigner Wolfgang Joop. Foto: All Over PressVis mer

- Denne dama er for tung!

Hvordan kan han mene dette? Si din mening...

Hva synes du? Stem til høyre.

SEHER.NO: Er det tre personer som trenger nye briller umiddelbart, må det være motedesigner Wolfgang Joop, modellmamma Louisa von Minckwitz og moteguru Karl Lagerfeld, som i tur og orden har kalt Heid Klum for "for tung", "for formfull" og for "ukjent".

Dette bildet av Klum fra GQ-magazine bør få de tre til å vri seg i skam. Bråket startet da Wolfgang Joop uttalte seg til Bild om den nye programlederen i Tysklands Top Model.

- Heidi Klum er ikke noen catwalkmodell. Hun er simpelthen for tung og har for stort brystparti. Og hun smiler alltid så idiotisk, sa Joop.

Modellmamma Louisa von Minckwitz kastet seg på og la til at Klum var for "formfull og for lav", mens Karl Lagerfeld la til at: "Jeg kjenner ikke til Heidi Klum. Hun var aldri kjent i frankrike. Claudia Schiffer vet heller ikke hvem hun er", ifølge The Sun.

Heldigvis tar ikke Klum selv seg nær av kritikken.

- Jeg føler meg bra uten klær, selv om jeg er nesten 36 år, sier Heidi Klum selv til GQ.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se, så slank hun er