Denne dama er 77 år!

Sjokkerte millioner av TV-seere i hotpants og en liten topp.

TV-SJOKK: De færreste hadde ventet seg å se 77 år gamle Joan Rivers i hotpants, da det ble zoomet ut i reklamefilmen for Go Daddy. Foto: All Over Press
TV-SJOKK: De færreste hadde ventet seg å se 77 år gamle Joan Rivers i hotpants, da det ble zoomet ut i reklamefilmen for Go Daddy. Foto: All Over Press Vis mer
Se reklamefilmen og flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespilleren og komikeren Joan Rivers (77) er kanskje enda mer kjent for alle sine skjønnhetsoperasjoner enn for TV-prestasjonene.

Natt til mandag norsk tid sjokkerte Rivers TV-seerne under årets Superbowl i en ny reklamefilm for Go Daddy.

77-åringen hadde på seg hotpants og en trang topp i reklamefilmen. Britiske Daily Mail skriver at det så ut som hun var halvparten så gammel som hun egentlig er.

Og TV-personligheten selv insisterer på at det ikke er noen filmtriks involvert.

- Ja, ja, ja, det er min egen kropp i reklamen for Go Daddy, skrev hun på sin egen Twitter-side, etter at reklamen hadde blitt vist.

I reklamefilmen fikk man se racing-kjøreren Danica Patrick som flørtet med seerne mens man så nærbilder av en modell. Men da kameraene zoomet ut, ble det avslørt at det var 77 år gamle Rivers som poserte - til alles store sjokk.

Det ble nylig hevdet at TV-stjernen hadde operert seg for aller siste gang.

- Nok er nok. Joan sier hun kommer til å la kroppen sin være i fred nå, og at hun er klar til å eldes på en grasiøs måte. Selv om det kan bety at hun ender opp med å få rynker og hengete hud, fortalte en venn av stjernen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Har operert seg for siste gang

IKKE FILMTRIKS: Joan selv hevder det ikke er brukt noen filmtriks i reklamefilmen. Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
PLASTIKK-DRONNING: Joan Rivers er velkjent for sine mange plastiske operasjoner. Foto: All Over Press
Foto: All Over Press