TRENINGSTUR: Dyan Cannon ute på tur med hundene sine i Los Angeles.  Foto: All Over Press
TRENINGSTUR: Dyan Cannon ute på tur med hundene sine i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Denne dama er 71 år!

...det skulle man ikke tro når man ser "Ally McBeal"-stjernens kropp.

SEHER.NO: Dyan Cannon (71) er aller mest kjent for sin rolle i TV-suksessen "Ally McBeal" der hun spilte dommer Jennifer 'Whipper' Cone fra 1997 til 2000.

Den flotte skuespilleren var gift med Gary Grant på 60-tallet og har vært en Hollywoodprofil et halvt liv, men fortsatt kjemper 71-åringen for å beholde sin flotte figur.

Selv om rynkene naturlig nok også begynner å komme til syne i Dyans ansikt, har hun fortsatt en kropp langt yngre kvinner kan misunne henne. Armene minner ikke lite om de muskuløse og definerte armene til Madonna.

I sine ungdommelige treningsklær tar Dyan sine daglige treningsturer sammen med hunden for å holde seg i form.

Cannon har tidligere vært nominert for to Oscar for beste kvinnelige birolle for "Bob & Carol & Ted & Alice" tilbake i 1969 og for "Heaven Can Wait" fra 1978.

Men til tross for at hun har vært både skuespiller, regissør, produsent og tekstforfatter i Hollywood, er hun nok aller mest kjent for sitt ekteskap med 33 år eldre Cary Grant.

De to giftet seg 22. juli 1965 og fikk datteren Jennifer (42) sammen.
Men Cary Grants fjerde eketeskap endte i skandale da Cannon påstod at filmstjernen ga henne ris når hun ikke hørte på ham. Og i 1968 ble paret skilt.

LES OGSÅ: - Disse bildene er bare juks