- 100 PROSENT EKTE: Raquel Welch (69) har flere ganger insistert på at hun aldri har latt seg operere for å bevare sitt ungdommelige utseende. Foto: All Over Press
- 100 PROSENT EKTE: Raquel Welch (69) har flere ganger insistert på at hun aldri har latt seg operere for å bevare sitt ungdommelige utseende. Foto: All Over Press Vis mer

Denne dama er 69 år!

Filmstjernen stjal glansen fra sine langt yngre kolleger på den røde løperen.

Publisert
SEHER.NO:  På 60- og 70-tallet var Raquel Welch et av verdens største sex-symbol, blant annet takket være sin berømte dyreskinn-bikini i filmen « One Million Years B.C.».

Men selv om hun nå har nådd pensjonsalder, viste Raquel Welch torsdag at hun fortsatt kan sette mange av dagens kvinnelige filmstjerner i skyggen.

Raquel strålte da hun, med den engelske TV-produsenten Nigel Lythgoe ved sin side, møtte opp på finalesendingen til årets sesong av TV-programmet «American Idol».

Selv har imidlertid skuespillerenl alltid avvist at hun har fått hjelp av kosmetiske kirurger til å holde seg ung.

Hun hevder hun ofte bruker opp til ti timer daglig på blant annet yoga og styrketrening.

- Jeg likte ikke å runde 60, men er mye flinkere til å akseptere meg selv nå. Jeg vil oppfordre andre kvinner til å akseptere alderen sin, har hun tidligere sagt ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ:
- Kan ikke se ut som en 12-åring for alltid.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer