Denne dama er 45 år!

Og supermodellen lever fortsatt opp til kallenavnet.

PÅ STRANDA: Elle Macpherson på stranda i Sydney. Like vakker som da hun var på høyden av sin karriere. Foto: Stella Pictures
PÅ STRANDA: Elle Macpherson på stranda i Sydney. Like vakker som da hun var på høyden av sin karriere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det har gått 45 år siden Elle Macpherson ble født i Australia i 1963.

Etter hennes fem cover på prestisjemagasinet Sports Illustrateds swimsuit-utgave på 80 og 90-tallet fikk hun kallenavnet "The Body" - det kallenavnet lever den 183 centimeter høye skjønnheten fortsatt opp til.

Disse bildene ble tatt i Sydney i januar, og Macpherson ser minst like bra ut som hun gjorde på høyden av sin supermodellkarriere.

Skjønnheten skal også ha et godt øye til en langt yngre mann.

I februar begynte ryktene om at Macpherson dater den 21 år gamle Vito Schnabel, som er sønnen til den Oscar-nominerte regissøren Julian Schnabel.

De to ble blant annet tatt bilde av tett omslynget i en luksusbil.

Elle Macpherson har to sønner fra tidligere med den styrtrike foretningsmannen Arpad Busson,  Arpad Flynn Alexander Busson (10 år) og Aurelius Cy Andrea Busson (5 år).

Les også: - Det finnes ingenting lignende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer