SPILLER ALENEMOR: Courtney spiller alenemor i sin nye serien "Cougar Town", men i virkeligheten har hun datteren  Coco (4) sammen med ektemannen David Arquette.
SPILLER ALENEMOR: Courtney spiller alenemor i sin nye serien "Cougar Town", men i virkeligheten har hun datteren Coco (4) sammen med ektemannen David Arquette.Vis mer

Denne dama er 45 år!

"Friends"-skuespilleren ser bedre ut enn noen gang.

SEHER.NO: Skuespillerinnen Courtney Cox har rukket å fylle 45 år, men ser bedre ut enn noen gang.

Denne uken viste småbarnsmoren fram sin flotte figur da hun lekte seg i bølgene i forbindelse med innspillingen til hennes nye serie, "Cougar Town".

Se flere bilder fra innspillingen nederst i saken.

45-åringen hadde på seg en liten, hvit bikini for anledningen, og beviste at hun er i sitt livs beste form da hun sprang rundt på stranden i Malibu, California.

- Courtney så bedre ut enn de fleste som er halvparten av hennes alder. Alle beundret vaskebrett-magen hennes, forteller et vitne til News of the world.

I den nye TV-serien, spiller Courtney - som i virkeligheten er gift med skuespilleren David Arquette (38) - alenemoren Jules Cobb.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor nekter hun å skille seg
FLOTT: "Friends"-skuespilleren viste fram den flotte figueren sin på stranden i Malibu denne uken. Foto: All Over Press
I BØLGENE: Det var i forbindelse med innspillingen til hennes nye TV-serie, at skuespillerinnen viste seg i en liten, hvit bikini. Foto: All Over Press
PÅ SETTET: Folkene på settet prøvde så godt de kunne å skjule Cox, men paparazzifotografene fikk likevel tatt noen bilder av den flotte 45-åringen i bikini. Foto: All Over Press
SPILLER ALENEMOR: Courtney spiller alenemor i sin nye serien "Cougar Town", men i virkeligheten har hun datteren Coco (4) sammen med ektemannen David Arquette.
STERK SOL: Stjernen ble til en hver tid oppvartet, og enkelte sørget også for at skuespillerinnen ikke ble hemmet av den sterke California-solen. Foto: All Over Press