Denne dama er 45 år gammel

Stacey Dash har visst ikke eldes stort siden «Clueless».

<strong>STRÅLTE:</strong> Stacey Dash ser ut til å ha beholdt sin glødende hud og friske utstråling langt inn i 40-årene. Her poserer hun med skuespiller Jamie Foxx på Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i fjor. Foto: Stella  Pictures
STRÅLTE: Stacey Dash ser ut til å ha beholdt sin glødende hud og friske utstråling langt inn i 40-årene. Her poserer hun med skuespiller Jamie Foxx på Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Stacey Dash (45) ble gjenstand for mange beundrende blikk i rollen som vakre og viljesterke Dionne i «Clueless»-filmen og TV-serien med samme navn på midten av 1990-tallet.

Der spilte Dash en 17 år gammel jente fra Beverly Hills, til tross for at hun var nesten 30 år gammel da hun Dionne-debuterte i «Clueless»-filmen i 1995. Og skuespilleren har beholdt sitt latterlig ungdommelige ytre også i dag.

De siste årene har hun vært aktuell med TV-serier som «The Game» og «Single Ladies», men den utrolig freshe 45-åringen vet å utnytte utstrålingen og utseendet sitt på andre måter også. Tobarnsmorens hovedfokus er kanskje barna Austin og Lola, men hun har altså flere prosjekter på gang.

- For øyeblikket jobber jeg med en hudpleieserie og et livsstilsmerke, og jeg skal også lansere en bok i løpet av høsten, forteller hun i et intervju med Runway Magazine ifølge TheUrbanDaily.
 
Og tittelen på boken? «How to Stay Dashing», så klart!

Men skuespilleren, forretningskvinnen og tobarnsmoren bryr seg selvfølgelig om det indre også. «Clueless»-stjernen er nemlig engasjert i et beskyttelsessenter for kvinner som er blitt mishandlet og slått.

Da hun inntok den røde løperen på Vanity Fairs celebre fest etter Oscar-utdelingen i fjor, tok hun nok pusten fra fotografene - og date Jamie Foxx - med sin skinnende hud og veltrente figur. I Runway Magazine-intervjuet avslører Dash imidlertid at det ligger svært hardt arbeid bak hennes naturlige, men ungdommelige utseende.

- Jeg spiser sunt, jeg løper og jeg trener med en personlig trener som kjører et veldig hardt og atletisk krevende program med meg - fire eller fem ganger i uken, sier hun ifølge TheUrbanDaily.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun utstår ikke vennene hans   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer