Denne BH-en får folk til å rase

- Man skulle tro Lady Gaga hadde bedre dømmekraft enn dette.

KONTROVERSIELL: Det var på den andre delen av hennes "Born This Way"-turne at artisten sjokkerte med dette kostymet. Nå raser våpenmotstandere i USA. Foto: All Over Press
KONTROVERSIELL: Det var på den andre delen av hennes "Born This Way"-turne at artisten sjokkerte med dette kostymet. Nå raser våpenmotstandere i USA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Lady Gaga (26) er vant til at det stormer litt rundt henne, men stuntet hun utførte i helgen var i overkant for mange.

Under en konsert i Canada kom hun nemlig på scenen i et meget kontroversielt kostyme. «Poker Face»-stjernen hadde på seg en BH med to falske maskinpistoler på.


Den sexy artisten er kjent for både spektakulære show og kostymer under konsertene sine, men dette mener kritikerne var altfor drøy kost.

Nå får hun massiv kritikk fra våpenmotstandere over hele USA. En talsmann for organisasjonen «Stopp våpen volden», Ladd Everitt, sier følgende til den britiske avisen The Sun:

- Hva er vitsen med denne våpenpornografien? Vi skulle ønske Lady Gaga hadde tatt litt mer fornuftige valg. Vi ber henne tenke over hvor stor innflytselse hun har på så mange mennesker, og bruke denne makten fornuftig.

Mange reagerer på at stjernen hadde på seg dette kostymet, spesielt etter skolemassakeren ved Sandy Hook, der tyve barn og seks lærere ble skutt og drept i forrige måned.

- Man skulle tro Lady Gaga hadde bedre dømmekraft enn dette, sier Everitt.

LES OGSÅ: Lady Gagas liv blir film

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer