Denne båten kan du leie for 12 millioner i uka!

Norsk megler leier ut Roman Abramovichs luksusyacht. – Vi har sendt brev til de 500 rikeste i Norge, sier båtmegler Stian Sandlie i Aker Yachts.

6000 KVADRATMETER: Chelsea-eierens fantastiske båt er nå til leie med mannskap på 75. Foto: Aker Yachts
6000 KVADRATMETER: Chelsea-eierens fantastiske båt er nå til leie med mannskap på 75. Foto: Aker Yachts Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Yachten, M/Y Eclipse er verdens største, dyreste og mest luksuriøse yacht.

Båten har 9 dekk og er delt inn i 11 luksuriøse leiligheter. Gjesteområdene utgjør totalt hele 6000 kvardratmater!

For 12 millioner kroner i uken kan du leie båten. Det inkluderer et mannskap på 75 mann. Drivstoff, havneavgifter, mat og drikke kommer i tillegg.

M/Y Eclipse er hele 163 meter lang og er utstyrt med all tenkelig luksus. Båten har et unikt sikkerhets- og rakettforsvarssystem, skuddsikre vinduer og skrog som holder pirater unna. Den har også et anti-paparazzi-skjold som hindrer ivrige fotografer å ta bilder av deg.

Det er et område som er utelatt for leien. Roman Abramovich private rederlugar på 500 kvadratmeter.

Båtmegler Stian Sandlie i norske Aker Yachts er den som har ansvaret for den overdådige luksusyachten.

– Ukeleien er dyr, men det finnes kanskje noen gale og rike nordmenn som kan ta seg råd til å leie den. Vi har sendt brev til de 500 rikeste i Norge. Petter Stordalen er en av dem, forteller Stian Sandlie, båtmegler i Aker Yachts til seher.no

Men det er ikke hvem som helst som får leie M/Y Eclipse. Interesserte må sende en søknad som må godkjennes av Chelsea-eier Roman Abromovitch, som eier yachten.

– Det eksisterer ikke interiørbilder av båten. Vi har fått beskjed om at de som er interessert i interiørbilder, ikke nødvendigvis er de samme som vil leie den og da er ikke yachten noe for dem. De som leier denne, vet hva den dreier seg om, sier Stian Sandlie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer