Denne Bærumskvinnen er Bella og Gigi Hadids stemor

Hollywood-skjønnheten Shiva Safai vokste opp i Norge.

SHIVA SAFAI: Hun ble født i Iran, men vokste opp i Norge. Nå bor hun i Los Angeles og er forlovet med faren til Hollywood-skjønnhetene Bella (t.v.) og Gigi Hadid (t.h.) Foto: NTB Scanpix
SHIVA SAFAI: Hun ble født i Iran, men vokste opp i Norge. Nå bor hun i Los Angeles og er forlovet med faren til Hollywood-skjønnhetene Bella (t.v.) og Gigi Hadid (t.h.) Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søstrene Bella Hadid (19) og Gigi Hadid (20) har tatt Hollywood med storm de siste årene, og er på sett og vis blitt «de nye Kardashian-søstrene».

Som døtre av eiendomsmogul Mohamed Hadid (67), som er født i Israel, og den nederlandske modellen Yolanda Foster (52), som bosatte seg i Los Angeles på 90-tallet, er de to vokst opp i gode Hollywood-kår. 

De er bestevenninner med Kardashians yngre halvsøstre Kendall (20) og Kylie Jenner (18), og begge har etter hvert bygget seg opp solide modellkarrierer. De har også vært å se i TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills» hvor moren Yolanda er en av hovedpersonene.

FORLOVET: Mohamed Hadid og Shiva Safai forlovet seg romjulen 2014. Her er paret fotografert på Victoria's Secret-etterfest i 2015. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Mohamed Hadid og Shiva Safai forlovet seg romjulen 2014. Her er paret fotografert på Victoria's Secret-etterfest i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det har også klart å snike seg inn litt norsk blod i familien Hadid. 

Pappa Mohamed Hadid er nemlig forlovet med modellen og forretningskvinnen Shiva Safai, som bodde i Bærum utenfor Oslo fram til hun ble 19 år. Hun ble født i Iran, men familien valgte altså å bosette seg i Bærum, hvor hun og de to brødene hennes gikk på Stabekk skole, har ToppGirl tidligere skrevet på sin nettside. Siden flyttet familien til Los Angeles.

Drømmer seg tilbake til Norge

Shiva deler stort og smått fra livet i Hollywood med følgerne sine på Instagram, og når hun legger ut bilder med brødrene Shahin Safai og Shayan Safai, som begge jobber som personlige trenere i Hollywood, bruker hun alltid emneknaggen #lillebror.

I et intervju med NaludaMagazine fortalte hun i fjor at hun drømmer seg tilbake til Norge. På spørmål om hva som er hennes favorittreisemål svarte hun:

- Frankrike, Italia og helt klart der hvor jeg vokste opp i Norge.

Bildet under er fra Shivas Instagram-konto, og viser hun og lillebror Shahin på sykkeltur i Norge:

Ved romjulstiden for to år siden fridde Mohamed Hadid til den norske skjønnheten, og i det samme intervjuet letter hun på sløret hva gjelder bryllupsplanleggingen:

- Vi har noen ideer i hodene våre, og vi ønsker å ha det intimt og lite. Personlig ville jeg ha elsket et destinasjonsbryllup med kun den nærmeste familien og de nærmeste vennene til stede. 

Shiva Safai og kommende stedatter Gigi Hadid har et varmt og nært forhold:

Ble tatt imot med åpne armer av Hadid-familien

Shiva kommer veldig godt overens med forlovedens barn Bella, Gigi og Anwar (16), og også barnas mor Yolanda. 

- Hele Mohameds familie tok meg imot med åpne armer fra dag én. De har alltid behandlet meg som en del av deres familie, har hun sagt til NaludaMagazuine.

Mon tro om destinasjonsbryllupet går til Norge?

LES OGSÅ: Gigi Hadid kastet klærne for Vogue

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer