Denne babymagen skaper storm på Instagram

Kona til Alec Baldwin var neppe forberedt på reaksjonene, da hun delte en lettkledd «selfie» med fansen.

FIKK HARD MEDFART: Den gravide kona til Alec Baldwin (ytterst t.h), Hilaria, er profesjonell yogainstruktør og svært helsebevisst. Da hun delte et Instagram-bilde av babymagen sin i helgen, vakte det sterke reaksjoner.  Foto: Instagram
FIKK HARD MEDFART: Den gravide kona til Alec Baldwin (ytterst t.h), Hilaria, er profesjonell yogainstruktør og svært helsebevisst. Da hun delte et Instagram-bilde av babymagen sin i helgen, vakte det sterke reaksjoner. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Første nyttårsdag avslørte stjerneparet Alec (56) og Hilaria Baldwin (30) at de venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har de datteren Carmen (17 mnd.), og de vordende tobarnsforeldrene annonserte babynyheten med et søtt familiebilde på Hilarias Instagram-profil.

- Solen har gått ned for 2014. 2015 kommer til å bli veldig spennende, siden vi kan fortelle at vi venter nok en nykomling til vår familie, skrev den gravide yogainstruktøren til bildet - der lille Carmen tar på den begynnende babymagen hennes.

Knappe tre uker senere er kulen på Hilarias mage blitt en god del tydeligere. Søndag valgte hun å dele et bilde på Instagram, der hun stolt viser frem den voksende magen.

Saken fortsetter under bildet.

- Han blir større!! skriver hun til babymagebildet.

«30 Rock»-stjernens unge kone er bare iført truse og BH på bildet, som ser ut til å ha blitt tatt i et helfigursspeil på badet.

Fikk fansen på nakken

Flere av Instagram-følgerne til Hilaria Baldwin har tydeligvis reagert svært sterkt på at den gravide, men spreke yogalæreren viser frem graviditeten sin på denne måten.

Etter at hun la ut magebildet, har hun nemlig måttet forsvare det hardnakket i flere Instagram-poster.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skriver hun i en post mandag.

VELDIG SPREK: Hilaria Baldwin deler stadig humoristiske «dagens yogastilling»-bilder på Instagram, og er opptatt av å inspirere følgerne sine til en sunn livsstil. Dette bildet delte hun i november 2014. Foto: Stella Pictures
VELDIG SPREK: Hilaria Baldwin deler stadig humoristiske «dagens yogastilling»-bilder på Instagram, og er opptatt av å inspirere følgerne sine til en sunn livsstil. Dette bildet delte hun i november 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den gravide 30-åringen understreker at hun ikke poserer i undertøyet for å «vise seg frem». Hun skriver at hun ønsker å være åpen og dele bilder med følgerne sine for å kunne hjelpe, selv om hun noen ganger synes det er litt nervepirrende.

- Jeg vet at så mange kvinner sliter med å forbli sunne og spreke mens de går gravide... Jeg håper å dele det lille jeg vet med dere (...) Dette er ikke selvskryt... Det er å vise hvordan man kan få det til, skriver helsebevisste Hilaria videre. 

Dette er ikke første gang Instagram-bilder relatert til graviditet skaper storm på internett. Den profilerte, norske bloggeren Caroline Berg Eriksen (27) ble en internasjonal «snakkis» etter at hun viste seg frem i undertøyet på Instagram fire dager etter fødselen sin.

VENTER BARN IGJEN: Alec Baldwin venter igjen barn med kona Hilaria. Foto: All Over Press
VENTER BARN IGJEN: Alec Baldwin venter igjen barn med kona Hilaria. Foto: All Over Press Vis mer

For en drøy uke siden delte høygravide Liv Tyler (37) også et bilde av babymagen sin på Instagram, der hun viser frem en imponerende mage iført undertøy og en åpen kimono.

LES OGSÅ: Nå er babyen her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer