Denise tar HIV-test

Denise Richards legger ikke skjul på at Charlie Sheen kan vente seg en bitter skilsmisse...

Publisert
Sist oppdatert

Ubeskyttet sex...


Denise Richards (35) frykter at Charlie Sheen (40) hadde ubeskyttet sex med prostituerte. Derfor gjennomgår hun nå HIV-test. Bondpiken har via sin pressetalsmann fortalt ukebladet US Weekly at hun er livredd for at eksmannen kan ha smittet henne.


Denise oppdaget at Charlie har bedratt henne en rekke ganger, ofte med prostituerte. Etter at hun tok ut separasjon har hun testet seg for HIV og andre seksuelt overførbare sykdommer. Hun har fått utført blodprøver ved et sykehus i Los Angeles.


Mange tror at Denise, i tillegg til å være redd, også er svært bitter. at hun offentliggjør sine HIV-tester regnes som forberedelser til den kommende rettssaken mot eksmannen. Hun krever full foreldrerett, mens Sheen krever delt omsorg for parets to barn, Sam (3) og Lola (åttte måneder).


De siste ti månedene har Richards og Wall Street-stjernen prøvd å lappe på ekteskapet. Men da han var utro på parets kjærlighetsferie rett etter jul var det slutt på godviljen.


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer