Denise og Charlie kriger

De dro på nyttårsferie sammen som ektepar, men nå slåss Denise Richards og Charlie Sheen så busta fyker.

GIR OPP: Denise og Charlie var et av Hollywoods heteste par. Foto: All Over Press
GIR OPP: Denise og Charlie var et av Hollywoods heteste par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra vondt til verre!


Charlie Sheen og Denise Richards er i full krig. Da de søkte om skilsmisse opplyste de at de ville innlede megling via advokater. Men nå snakker ikke advokatene med hverandre lenger. Dermed ender skilsmissen høyst sannsynlig i retten.


Først og fremst slåss de om samværsretten til barna. Paret har døtrene Sam (2) og Lola (8 måneder). Denise krever å bli eneforsørger, mens Charlie - fra filmer som "Wall Street", "Platoon" og TV-serien "Full fart i byrådet" vil ha delt omsorg.


Paret tok ut separasjon i mars 2005, men brukte ni måneder på å prøve å lappe på ekteskapet. I nyttårshelgen var de på ferie i Karibien sammen, men det gikk riktig galt. Charlie skal ha forført en annen kvinne på ferien...


Paret kranglet verre enn noensinne, og Denise - kjent fra filmer som "The World Is Not Enough" og "Wild Things" orket ikke mer. Nå er det ingen håp om gjenforening, ifølge ukebladet People.


- Det har blitt veldig stygt. De snakker ikke sammen i det hele tatt. Skilsmissen har gått hardt ut over Denise, men hun prøver å være sterk - for døtrenes skyld, sier en venninne av den tidlige Bond-piken.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer