<strong>GIR OPP:</strong> Denise og Charlie var et av Hollywoods heteste par. Foto: All Over Press
GIR OPP: Denise og Charlie var et av Hollywoods heteste par. Foto: All Over Press Vis mer

Denise og Charlie kriger

De dro på nyttårsferie sammen som ektepar, men nå slåss Denise Richards og Charlie Sheen så busta fyker.

Publisert
Sist oppdatert

Fra vondt til verre!


Charlie Sheen og Denise Richards er i full krig. Da de søkte om skilsmisse opplyste de at de ville innlede megling via advokater. Men nå snakker ikke advokatene med hverandre lenger. Dermed ender skilsmissen høyst sannsynlig i retten.


Først og fremst slåss de om samværsretten til barna. Paret har døtrene Sam (2) og Lola (8 måneder). Denise krever å bli eneforsørger, mens Charlie - fra filmer som "Wall Street", "Platoon" og TV-serien "Full fart i byrådet" vil ha delt omsorg.


Paret tok ut separasjon i mars 2005, men brukte ni måneder på å prøve å lappe på ekteskapet. I nyttårshelgen var de på ferie i Karibien sammen, men det gikk riktig galt. Charlie skal ha forført en annen kvinne på ferien...


Paret kranglet verre enn noensinne, og Denise - kjent fra filmer som "The World Is Not Enough" og "Wild Things" orket ikke mer. Nå er det ingen håp om gjenforening, ifølge ukebladet People.


- Det har blitt veldig stygt. De snakker ikke sammen i det hele tatt. Skilsmissen har gått hardt ut over Denise, men hun prøver å være sterk - for døtrenes skyld, sier en venninne av den tidlige Bond-piken.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer