SMILER IGJEN: - Nå kan jeg endelig si at den vonde tida er over, sier Mikkel Gaup om at siktelsen mot han nå er henlagt. Foto: Seher.no
SMILER IGJEN: - Nå kan jeg endelig si at den vonde tida er over, sier Mikkel Gaup om at siktelsen mot han nå er henlagt. Foto: Seher.noVis mer

- Den vonde tida er over

Narkosiktelsen mot Mikkel Gaup er henlagt. Nå vurderer skuespilleren erstatningssøksmål.

SEHER.NO: Endelig kan Mikkel Gaup (40) smile igjen. I går ble nemlig narkosiktelsen mot ham henlagt.

- Nå er jeg bare veldig glad, forteller Gaup til Dagbladet.

Det var 30. januar i fjor at Gaup ble pågrepet hjemme i sin bolig i Oslo fordi politiet mente at han hadde vært med på å forsøke å smugle hele 11 kilo amfetamin fra Sverige til Norge.

Det var Gaups bil som ble stoppet, men det var en annen mann som satt i bilen. Etter fire uker i varetekt med skuespilleren løslatt.

- Jeg har hatt denne saken hengende over meg i 17 måneder. Det var vært en veldig påkjenning for meg. Derfor er er dette en lykkens dag, når statsadvokaten endelig har tatt til vettet og fått ut fingeren, sier "Kautokeino-opprøret"-stjernen.

- Nå kan jeg endelig si at den vonde tida er over.

Gaups advokat, Mona Høiness avslører overfor Dagbladet at Mikkel Gaup nå vil gå til erstatningssøksmål for urettmessig straffeforfølging.

- Det første vi skal gjøre etter ferien, blir å gå til søksmål mot politiet. De kan takke seg selv for at skaden, både psykisk og fysisk og økonomisk, er blitt så stor, på grunn av tida dette har tatt, forteller hun.

LES OGSÅ: - Det er lett å spille forelsket