Kardashian:

- Den verste personen på jord

Kardashian/Jenner-klanen holder ikke igjen etter Tristan Thompsons seneste utroskapsskandale.

RASER: Khloé Kardashians søstre raser mot ekskjæresten hennes. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
RASER: Khloé Kardashians søstre raser mot ekskjæresten hennes. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer
Publisert

I desember i fjor ble det kjent at Khloé Kardashians (37) ekskjæreste og barnefar, Tristan Thompson (31), skulle bli far for tredje gang - og det etter en affære med den personlige treneren Maralee Nichols. Barnet ble nemlig unnfanget da Thompson fortsatt var i et forhold med Kardashian.

I torsdagens episode av familiens realityserie får seerne se hvordan Khloes storesøster Kim Kardashian (41) er den som først får nyss i farskapsskandalen og må dele nyheten med søstrene.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Skjelver

- Hele erklæringen hans ligger i denne tingen, han sier: «Jeg, Tristan Thompson, møtte denne jenta i Houston. Jeg lå med henne på 30-årsdagen min». Så jeg sendte det til ham og sa: «Vet Khloé om dette?», og Khloé vet det ikke engang, raser Kim på telefonen til moren Kris Jenner (66).

41-åringen ringer deretter til minstesøster Kylie Jenner (24), som først er overbevist om at «Skims»-grunnleggeren lyver.

- Nei, jeg lyver ikke. Jeg skjelver på hennes vegne. Hjertet mitt blør for henne, sier Kim, før Kylie spør om «Tristan er den verste personen på jord?».

Videre kommer det også frem at det var nettopp ekskjæresten som hadde stelt i stand bursdagsselskapet for ham, og at han derfor måtte møtt Nichols etter festen.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Faen ta ham

Mens eldstesøster Kourtney Kardashian (43) omtaler det hele som et «evigvarende svik», mener Kim dette burde være den siste dråpen.

- Det verste med dette er at hun (Khloé journ.anm.) ønsker seg en liten gutt. Og nå skal denne jenta ha en guttebaby - en random jente som han lå med en natt. Faen ta ham.

I begynnelsen av januar bekreftet Thompson at han er babyens far. Det gjorde han på Instagram, samtidig som han benyttet muligheten til å beklage seg overfor Khloé.

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød NBA-proffens beklagelse til eksen.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Thompsons seneste utroskapsskandale kommer som nummer tre i rekken. Først var han utro mot Khloé bare dager før hun fødte datteren True (4) i 2018, og året etter var han igjen utro - da med Kylies tidligere bestevenn, Jordyn Woods (24).

Siden den gang har eksparet prøvd å samarbeide om foreldreomsorgen for True, men nok en gang har relasjonen deres møtt på utfordringer.

LES OGSÅ: Brorens kommentar skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer