Kardashian:

- Den verste personen på jord

Kardashian/Jenner-klanen holder ikke igjen etter Tristan Thompsons seneste utroskapsskandale.

RASER: Khloé Kardashians søstre raser mot ekskjæresten hennes. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
RASER: Khloé Kardashians søstre raser mot ekskjæresten hennes. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer
Publisert

I desember i fjor ble det kjent at Khloé Kardashians (37) ekskjæreste og barnefar, Tristan Thompson (31), skulle bli far for tredje gang - og det etter en affære med den personlige treneren Maralee Nichols. Barnet ble nemlig unnfanget da Thompson fortsatt var i et forhold med Kardashian.

I torsdagens episode av familiens realityserie får seerne se hvordan Khloes storesøster Kim Kardashian (41) er den som først får nyss i farskapsskandalen og må dele nyheten med søstrene.

- Skjelver

- Hele erklæringen hans ligger i denne tingen, han sier: «Jeg, Tristan Thompson, møtte denne jenta i Houston. Jeg lå med henne på 30-årsdagen min». Så jeg sendte det til ham og sa: «Vet Khloé om dette?», og Khloé vet det ikke engang, raser Kim på telefonen til moren Kris Jenner (66).

41-åringen ringer deretter til minstesøster Kylie Jenner (24), som først er overbevist om at «Skims»-grunnleggeren lyver.

- Nei, jeg lyver ikke. Jeg skjelver på hennes vegne. Hjertet mitt blør for henne, sier Kim, før Kylie spør om «Tristan er den verste personen på jord?».

Videre kommer det også frem at det var nettopp ekskjæresten som hadde stelt i stand bursdagsselskapet for ham, og at han derfor måtte møtt Nichols etter festen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer