- Den verste natten i mitt liv

Anniken Huitfeldt var nær ved å miste faren 22. juli.

NÆR DØDEN: Anniken Huitfeldt mistet nesten faren Iver som var på vei hjem da bomben i Regjeringskvartalet sprengtes. Her er de på en premiere ved Det Norske Teater i fjor.  Foto: Stella Pictures
NÆR DØDEN: Anniken Huitfeldt mistet nesten faren Iver som var på vei hjem da bomben i Regjeringskvartalet sprengtes. Her er de på en premiere ved Det Norske Teater i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 22. juli 2011 var en tung dag for hele Norges befolkning. En som ble svært påvirket er arbeidsminister Anniken Huitfeldt (42), som nesten mistet faren Iver da bomben gikk av i Regjeringskvartalet.

- Det er den verste natten i mitt liv. Han ringte meg og sa at han var skadet, sier Huitfeldt til Her og Nå. 

Faren er lagdommer og ble truffet av glass så blodet rant. Heldigvis kom han raskt til legevakten og fikk hjelp.  

Selv om hun helst ville være med faren valgte AP-politikeren å prioritere Utøya-ofrene, da hun fikk vite at faren var utenfor livsfare. 

- Han kunne gått i et annet kvartal, men da gikk han rett ved Høyesterett. Det er mange som har hatt slike historier, hvor tilfeldigheter gjorde at de overlevde, sier hun til bladet. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sier ofte nei til vennene mine 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer