«Sister Wives»:

- Den ultimate avvisningen

Realityprofilen mistet tre koner på ett år - nå frykter den siste kona at han skal forlate henne.

EKTEFELLER: Kody Brown hadde fire koner for et par år siden - nå er det bare Robyn som er igjen. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX /NTB
EKTEFELLER: Kody Brown hadde fire koner for et par år siden - nå er det bare Robyn som er igjen. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 18. sesongen av TLC-serien «Sister Wives» begynte nylig å rulle over TV-skjermen. I realityserien har seerne fått bli kjent med Kody Brown (54) og hans fire koner - og deres noe uortodokse måte å leve på.

De siste årene har derimot de fire konene blitt til én. Etter Meri (52), Christine (51) og Janelle Brown (54) valgte å forlate ektemannen, er det nå bare Robyn Brown (44) som er igjen.

I den nye sesongen åpner Robyn og Kody seg om hvordan de har opplevd splittelsen i familien og de tre skilsmissene, og førstnevnte legger ikke skjul på at det også har preget hennes forhold til ektemannen.

Kinah sin avhengighet er noe helt utenom det vanlige. Video: Nora Skavhaug, «My Strange Addiction» /TLC. Vis mer

- Den ultimate avvisningen

Under en samtale med svogeren Nathan, som er gift med ekskona Meris søster, innrømmer Kody at han er usikker på om han takler monogami, samtidig som han anerkjenner at den siste tiden har vært tøff for kona.

- Det er ikke bare jeg som har blitt forlatt. Robyn føler på den ultimate avvisningen siden hun har mistet tre søsterkoner, sier han, ifølge People.

LYKKELIGERE TIDER: Kody Brown og hans fire koner, før tre forlot ham. F.v.: Janelle, Christine, Kody, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Prods / Kobal / REX / NTB
LYKKELIGERE TIDER: Kody Brown og hans fire koner, før tre forlot ham. F.v.: Janelle, Christine, Kody, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Prods / Kobal / REX / NTB Vis mer

Robyn selv beskriver livet med ektemannen som «et helvete til tider», men at han gjør sitt beste. Hun innrømmer likevel at hun sliter med depresjoner, og at hun sørger over tapet av søsterkonene.

- Det er en vanskelig og hjerteskjærende situasjon.

Det amerikanske realityprogrammet «Milf manor» sjokkerer nok en gang. Denne gangen med drøy massasjeutfordring. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TLC. Vis mer

- Vil rømme

I søndagens episode innrømmer Kody at han føler seg mislykket på grunn av de tre skilsmissene, og at han sliter med dystre tanker som følge av det.

- Dette er ting jeg forsøker å holde for meg selv, jeg vil ikke at Robyn skal se det. Jeg vil ikke at hun skal vite hvor mørk jeg har blitt. Jeg har bare denne følelsen av at jeg vil flykte fra livet mitt. Du vet, bare rømme. Bare bytte navn, forsvinne og være en annen. Jeg bare … jeg rett og slett hater livet mitt nå, forteller 54-åringen, ifølge People.

Robyn på sin side frykter at familiesplittelsen har vært såpass ødeleggende for Kody og deres relasjon at han vil sette spørsmålstegn til deres ekteskap.

- Det ville helt ødelagt meg hvis han prøvde å forlate meg. Jeg mener, jeg vet at han har disse tankene, men man kan ikke tvinge noen til å bli hos deg.

FORLOVELSE: I TV-serien «Extreme Sisters» forlovet tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

LES OGSÅ: Avslører: - Et seriøst problem

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer