Madonna:

- Den tøffeste kampen

Madonna innrømmer at hun sliter med å være en god mor.

UTFORDRING: Popstjerne Madonna forteller at det er en utfordring å ha hun som mor. Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock/NTB.
UTFORDRING: Popstjerne Madonna forteller at det er en utfordring å ha hun som mor. Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Popstjerne Madonna (64) holder ikke tilbake når det kommer til å dele alle utfordringene hun møter på som mor.

Overfor Vanity Fair deler hun sin erfaring rundt oppdragelsen av barna sine, og forteller at det har vært vanskelig.

- Får aldri hvile

Popstjernen har hele seks barn. Hun har Lourdes Leon (26), Rocco Ritchie (22), David Banda (17), Mercy James (16), Stelle Ciccione (10) og Estere Ciccione (10).

- Å vokse opp med en mor som meg er en utfordring, sier hun til Vanity Fair.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en ny video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

Popstjernen forteller at det å være mor og artist har vært den «vanskeligste og tøffeste kampen». Hun beskriver det som den mest «kompliserte klovneforestillingen å håndtere», og sier at hun til den dag i dag fortsatt sliter med å forstå hvordan hun skal være en god mor og artist samtidig.

- Uansett hvordan det går, hvem du enn er, å få barn og oppdra barn er et kunstverk. Og ingen gir deg manual. Du må lære av dine feil. Det er en jobb som tar mye tid, og det er slitsomt for du får aldri hvile.

Tid med barna

Likevel forteller Madonna at hun er veldig fornøyd med hvordan de er i dag, og det arbeidet de gjør.

- Det som gjør meg mest glad er å se hvordan hver av dem har funnet sin kreative side. Jeg har aldri oppfordret datteren min Lola til å lage musikk eller sønnen min Rocco til å male, men jeg har alltid utsatt dem for musikk.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

64-åringen forteller at mesteparten av hennes lykke kommer fra barna hennes.

- Tid med barna. Å se dem lykkelige, å være vitne til deres vekst, å se dem utvikle seg og deretter finne tingene de elsker gjør meg lykkelig.

LES OGSÅ: Madonna sjokkerer med toppløsbilde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer