<strong>VISEPRESIDENT:</strong> Dick Cheney var visepresident under George W. Bush. Han har hatt en rekke hjerteproblemer, og hadde sitt første hjerteinfarkt da han var 37 år gammel. Foto: Scanpix
VISEPRESIDENT: Dick Cheney var visepresident under George W. Bush. Han har hatt en rekke hjerteproblemer, og hadde sitt første hjerteinfarkt da han var 37 år gammel. Foto: Scanpix Vis mer

Den tidligere visepresidenten fikk nytt hjerte

- Familien vil for alltid være takknemmelige for denne livreddende gaven, sier en talsperson for Dick Cheney.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere visepresident i USA Dick Cheney (71), fikk lørdag en hjertetransplantasjon i Washington.

- Selv om den tidligere visepresidenten og hans familie ikke kjenner identiteten til donoren, vil de for alltid være takknemmelige for denne livreddende gaven, heter det i en uttalelse fra Cheneys kontor ifølge People.

Cheney, som var visepresident under George W. Bush, hadde vært på ventelisten for et nytt hjerte i 20 måneder før operasjonen på Inova Fairfax Hospital.

Han hadde sitt første hjerteinfarkt da han var 37 år, og har siden da hatt en rekke hjerteoperasjoner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer