FLYTTER FRA FAMILIEN: Den tidligere fotballstjernen David Beckham flytter fra familien for å følge drømmen sin. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER FRA FAMILIEN: Den tidligere fotballstjernen David Beckham flytter fra familien for å følge drømmen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

David Beckham:

Den tidligere fotballstjernen flytter til Miami uten familien

Victoria og barna blir boende i London.

Publisert

(Se og Hør): På mandag kom den store nyheten om at den tidligere fotballstjernen David Beckham (42) har fått tillatelse av det amerikanske fotballforbundet til å starte opp sitt eget fotballag i Miami, i Florida. Nyheten ble offisielt annonsert under en pressekonferanse.

David har vært borte mye fra familien i sin tidligere karriere som profesjonell fotballspiller, og nå skal han igjen være borte fra familien for å følge drømmen sin, melder nettstedet The Sun.

Ifølge nettstedet har 42-åringen hatt en drøm om å starte sitt eget fotballag siden 2014, og nå blir drømmen til virkelighet.

Ifølge CNN er de lokale forretningsmennene Jorge og Jose Mas, samt Masayoshi Son (60), Marcelo Claure (47) og Simon Fuller (57) også sentrale i satsingen til det nye Miami-laget.

På mandag valgte 42-åringen å dele et bilde på sin Instagram-profil av seg selv og Marcelo, for å dokumentere den store begivenheten.

Saken fortsetter nedenfor.

Den tidligere fotballstjernen fortalte i et intervju med Miami's Local 10 News station at prosessen har vært tøff.

- Jeg har alltid hatt tro på prosjektet. Det er derfor jeg aldri ga opp. Jeg visste hele tiden at Miami var byen, og jeg visste at det kom til å bli til noe helt spesielt.

- Jeg skylder dem alt

David uttalte i mandagens pressekonferanse at han har familiens fulle støtte og at kona Victoria Beckham (43), og deres tre yngste barn Romeo (15), Cruz (12), og Harper (6) skal besøke David så ofte som mulig.

Parets fjerde barn, eldstesønnen Brooklyn (18), bor for tiden i New York hvor han studerer fotografi.

Saken fortsetter nedenfor.

På pressekonferansen benyttet 42-åringen anledningen til å takke sine nærmeste.

- Jeg ønsker å takke familien min, Brooklyn og min kone Victoria, som er hjemme sammen med barna. De har vært der for meg gjennom gode og dårlige tider, og jeg skylder dem alt. Når de har mulighet kommer de på besøk, uttalte David i pressekonferansen.

Ifølge The Sun bekreftet fotballstjernen at Victoria og barna blir boende i London, men at de vil bo i Miami sammen med ham i skoleferiene.

Hilsen fra Harper

​Under pressekonferansen ble det vist en video hvor blant annet kona Victoria og barna dukket opp, men også andre stjerner, som Serena Williams (36), Will Smith (49), Jay Z (48) og Jennifer Lopez (48), var en del av videoen for å gi sine gratulasjoner til David og Marcel.

Victoria fortalte i videoen at familien gledet seg til å bruke mye mer tid i Miami, og datteren Harper hadde også noe å tilføye til pappaen sin.

- Hei pappa. Jeg gleder meg til å se din første fotballkamp, sa Harper i videoen.

Harper og faren David har et svært nært forhold og det er tydelig at den seks år gamle datteren er Davids lille øyensten.

Saken fortsetter nedenfor.

Someone’s ready for her first football lesson ❤️ ⚽️

Et innlegg delt av David Beckham (@davidbeckham)

- Egoistisk beslutning

Ifølge nettstedet The Sun er ikke Victoria like begeistret på ektemannens vegne som det David skal ha det til.

RASENDE: Victoria Beckham er ikke like fornøyd med ektemannens beslutning. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Victoria Beckham er ikke like fornøyd med ektemannens beslutning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde nær ekteparet fortalte til nettstedet at Victoria er rasende over den egoistiske beslutningen til ektemannen.

- Å måtte tilbringe så mye tid fra hverandre vil bli en stor belastning for familien, fortalte kilden.

Victoria skal heller ikke ha vært på sitt blideste da den tidligere fotballstjernen ble signert for fotballklubben Real Madrid i 2003.

- Den perioden gikk hardt utover ekteskapet deres, og nå føler Victoria at han igjen har tatt en egoistisk beslutning hvor han velger å sette karrieren foran familien, fortsatte kilden.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer

Fornyet ekteskapsløftene

Det er over 18 år siden David og Victoria giftet seg i Luttrellstown slott i Dublin, og i 2017 avslørte duoen at de hadde gitt hverandre sine ja, nok en gang- i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss for første gang, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs, i fjor, i følge nettstedet Us Weekly.

STJERNEPARET: David og Victoria Beckham fremstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i kjendis-verdenen. Duoen har vært gift i over 18 år. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPARET: David og Victoria Beckham fremstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i kjendis-verdenen. Duoen har vært gift i over 18 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge David var det en mer privat affære med kun seks mennesker tilstede, og i radiointervjuet la 42-åringen heller ikke skjul på at han og kona Victoria også har vært gjennom tøffe tider.

- Vi er en sterk familie. Vi har sterke foreldre. Vi ble oppdratt med de riktige verdiene. Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, fortalte han ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Brukte 200 000 for å se ut som David Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer